.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mlf

Exclamation Правихме секс без презерватив, но той изобщо не е свършвал

Така ... моля ви като за начало .. искам сериозни отговори, а не нещо от сорта на: честито бебе
    С моят приятел правихме секс в продължение на 2 часа, после се киснахме във ваната и той си махна презерватива, защото стана на нищо .. после излязохме и го правихме без презерватив (МАКСИМУМ да ми го е вкарал без 15 пъти, не повече от 15 мин), но той не свърши нито в мен, нито изобщо (просто не свършва, а и не му харесва).. та въпроса ми е, че днес трябваше да ми дойде, а не ми идва(миналия месец ме подрани с 1-2 дни) и нямам симптоми да ми дойде .. бременна ли съм?, да пия ли ескапел(имам още време)?, от стреса ли е? ... моля ви отг ми .. много ме е страх и много се притеснявам ... и знам едно оттук нататък направо с 2 презерватива ще го правим!! и колко процента от 100 е вероятно да имам бебе?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Никакъв секс с 2 презерватива! Това е груба грешка. С 2 презерватива едновременно триенето между тях е силно и възможността да се скъсат и двата е много по-голяма. Според мен ти закъснява от стреса, видимо си притеснена. Не бързай с ескапел. Не разбрах обаче той свърши ли докато бяхте в леглото ПРЕДИ ваната? Не мисля, че си бременна. Спокойно. След седмица, обаче, си направи тест. За да си сигурна.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не му харесва да свършва ли? :о
    По темата: И аз не мисля, че си бременна, на твое място не бих пила ескапел.

Аз също мисля, че не си бременна.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Има едни 25% шанс,които могат да те тревожат

Правите секс, а на него не му харесва? о.О

Чудиш се дали да пиеш Ескапел, когато той не е свършвал, а явно не си в овулация? Човек, успокой се. И разбери как се правят бебета, за да няма повече такива теми в тоя форум.

И няма значение дали ти го е вкарал 2 пъти или 15...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Бее просто позите бяха малко така ;дд
    Не съм в овулация.

Ааа и винаги съм се чудела ..става ли нещо, ако не си била бременна, а си пила Ескапел?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    Ааа и винаги съм се чудела ..става ли нещо, ако не си била бременна, а си пила Ескапел?
    По-добре НЕ пробвай.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Явно няма никаква полза от стотиците теми от рода "Бременна ли съм". Когато желанието за секс преобладава мозъка не мисли. Има вроятност да си бременна, но е много малка. Кога го правихте? Изчисли си овулацията.

П.П.
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    (МАКСИМУМ да ми го е вкарал без 15 пъти, не повече от 15 мин)
    Той по един път в минута ли го вкарва?

Харесва му да правим секс..просто от 15 пъти секс е свършил 2 ;д Не иска, не му харесва, не свършва ..еба ли го и по добре ;д
    Не е сеършил изобщо за 3часа секс
    Благодаря Ви за подкрепата и мненията
    За 2та презерватива се шегувах ;д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си