Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
няма да очаквам обективни мнения от вас или такива които биха ми харесали, защото точно в този раздел влизат всякакви чешити... Забелязвам, че всичко в животът се заплаща, както когато отидеш и си налееш една чаша с вода от чешмата и я изпиеш, ти всъщност си изпил примерно 0,5 стотинки, така е и с живота. Абсолютно всяко едно действие се заплаща - красив си, но с намалена умствена способност, върви ти едно нещо, друго и то върви, ама назад, не може да успяваш навсякъде. Не напразно хората, които са много известни и имат много "буен" начин на живот умират най-млади, Майкъл Джексън, Мерилин Монро, босове на мафии и т.н. Има си причини за тези неща де, но те са следствие от общото правило ,че всичко се заплаща. "Няма безплатен обяд" поговорката се оказва адски вярна. Няма случайности, всичко си има обяснение, дори зад фантастичните, невероятните, легендите и всякакви такива неща, които звучат като приказка стои логика и смислено обяснение. Според мен има някаква по-висша сила, някои я наричат Бог, други друго, но според мен наистина я има, защото доста неща не могат да се обяснят по друг начин, ще дам пример с мен без да конкретизирам много. В 2-те години, които минаха 2012-2014, ми се случиха 2 много приятни неща, които така да го кажем, съм ги искал с години да се случат, и малко след като се случиха и двете баба ми получи инсулт, а другия дядо инфаркт, не са се случили наведнъж нещата. Това е примерът за мен, а и съм си взел и пример от други хора като съм следял техните животи как се развиват, че това което казвам е истина и всичко се заплаща.
Ето точно това го разбрах и то преди теб. Да знаеш прав си.