апф...като за начло не се дръж като женски полов орган!
жените искат да бъдат контролирани и завладяни!

ако й обясняваш колко ти харесва новата й прическа/близка/блаблабла .... си оставаш приятелка

покани я да излезнете...само двамата. Ако се домъкнат други хора кажи, че ти е лошо и си тръгни. Ако тръгне след теб да те пита какво ти е я отблъсни.
Общо взето идеята е да я объркаш...на следващия ден се дръж все едно нищо не е станало и отбягвай въпросите й...бъди припрян и прикрит. Съзнателно сменяй често настроенията си...отвори й вратата веднъж, втория път просто си мини през нея и я остави да се оправя сама (гледай да не й разбиеш носа).
вървейки застани от лявата й страна....после стой от дясната
разприказвай се...и изведнъж млъкни
....
абе като цяло се дръж странно
сам ще усетиш момента, в който трябва да я хванеш за ръка....обърнеш с лице към теб и повдигнеш леко брадичката й.
Ако те погледне в очите я поглдни в устата и ако не се отдръпне я целуни.
Ако те погледне директно в устата - направо я целуни.
Целуни я само веднъж и се отдръпни...не пресилвай нещата...вариантите са два:
1. тя сама ще поиска повече - не й давай...трудно е, но се направи на недостъпен и че ти контролираш нещата - ти определяш кога да сте интимни
2. те ще се нацупи...ще почне да мърмори, че не те харесва по този начин....бла бла бла... дръж се на ниво...бъди мъж и кажи нещо от сорта "съжелявам, но аз съм мъж...в природата ми е да съм силно привлечен от нещо толкова прекрасно като теб и не се сдържах...извинявай, няма да се повтори" и си продължете все едно нищо не е станало.

и при двата варианта тя ще е достатъчно объркана, че да започне да си мисли постоянно какво се случва, какво изпитва към теб, ти какво изпитваш към нея, какво ще правите когато сте заедно и т.н. и т.н. И в крайна сметка съзнателно ще си мисли доста за теб, а подсъзнателно ще се влюбва...защото когато постоянно си мислим за някого, то ние сме влюбени в него нали така....ами човешкото съзнание работи и по обратния ред....ако постоянно си мислим за някого, то подсъзнателно се влюбваме в него.
И съвсем скоро ще ти скочи на врата....не като "приятел"

Извинявам се, че стана толкова дълго!

Тествано и работи!

ВНИМАНИЕ: бъди сигурен, че искаш връзка с въпросното момиче преди да предприемеш горното. Защото гаранция тя ще поиска, а със сигурност не ти се иска да й разбиваш сърцето, само за да тестваш някакво форумно мнение.
връзка след приятелсто е възможна, но не и приятелство след връзка

Успех!