.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Искам да си я върна! как??

Здравейте!! Аз съм на 20, тя на 19 и скъсахме преди година и нещо, искам да сме пак заедно, но не знам как. Последния път в който си писахме се скарахме супер гадно, тя ми каза, че съм се променил и други глупости, а аз я пратих на майната й и казах, че колата ми е по – важна от нея (това е дълга история) след което тя ми каза повече да не я търся. После когато реших да й пиша видях, че ме е махнала от приятели и от скайп, блокирала ми е номера и нямам никаква връзка с нея. Хванах си след нея две други на които разправяй лъжи по неин адрес и се надявам да са стигнали до нея, за да се сеща за мен и да й е тъпо. Скъсах с последната си и почнах да търся бившите си но единствената която ми отговори е обвързана, а тази за която ми пука не ми приема поканата нищо, че пратих 6 във фб и 4 в скайп. Мисля, че имам бонус точки пред нея, защото й бях първия и сега ще учим в един град и ще се засичаме „случайно“
    Вие какво бихте направили?

айде ве хора

Хахах. Само мъжете се връщат. Жените си тръгват ... завинаги.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Сисо Виж мнението
    а тази за която ми пука не ми приема поканата нищо, че пратих 6 във фб и 4 в скайп.
    Мисля, че имам бонус точки пред нея, защото й бях първия и сега ще учим в един град и ще се засичаме „случайно“
    Личи си

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Стига ходи след тях. Прави се на важен и труден и възмъжей, така те ще ходят по теб.

Е, че то аз съм си труден ама искам да я накарам да ми обърне внимание и да разбере колко ме иска защото от както скъсахме не е имала гадже.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    и да разбере колко ме иска
    не ми приема поканата нищо, че пратих 6 във фб и 4 в скайп.
    .................

Е, че то аз съм си труден ама искам да я накарам да ми обърне внимание и да разбере колко ме иска защото от както скъсахме не е имала гадже.
    Ако я искаш супер много ходи и падни на колене, това винаги работи.

На колене ще падам само пред дъщеря си като й връзвам обувките!!

Супер фен Аватара на paradosou
    Дано тролиш.

Еми щом си толкова горд няма да я имаш. Щом няма да и паднеш на колене значи не я обичаш толкова много. Ти я обичаш колкото да имаш приятелка и да се занимаваш, аз така виждам ситуацията. Искаш съвет, ето ти съвет. Аз ти дадох полезен съвет но проблема е че ти не го приемаш на сериозно.

EDIT: Ох, моя грешка. Ти изобщо не си писал че я обичаш, казваш само че искаш да я имаш. Щом искаш да я имаш НЕ от обич аз не мога да ти дам съвет.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 08-05-2014 на 12:23

аз съм я обичал едно време

аз съм я обичал едно време
    "Обичал си я" но вече не я обичаш. Хвани си нова и не се занимавай.

докато хвана нещо ново не ми се седи сам пък и така е по - лесно, знам я какво харесва, какво не харесва

и оная мацка дето ми писа на лични да вземе да ми отговори

Мега фен Аватара на RapExotic
    В тая игра няма бонуси, точки и преднина. Цялото ти поведение прилича на 15 годишен пубертет, а не на 20 годишен мъж. Вместо да търсиш бившите си и да се излагаш пред тях още повече си намери някое ново момиче и започни връзката си на чисто.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Замислял ли си се, че тя сега може да е обвързана?
    Гледай напред, не назад, минало е година и половина, щом не ти ги приема, значи има защо. Стига си падал толкова ниско, остави я.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Дано тролиш.
    Дано.

Ама все пак на мен някой каже ли ми че колата му е по ценна от мен повече не се занимавам с него.Нека си обича колата,да си я целува и каквото иска.

Ти имаш ли си на идея колко труд и любов трябват за да се поддържа една кола!? Една кола никога няма да иска да й се обаждаш, да я прегръщаш да излизате и други глупости. казах на един фр да й прати покана поне да й гледам снимките ама тя май не приема непознати което е тъпо. С другата бивша проблеми нямам харесвам й снимките а-у.

Представи си имам идея... обаче никога не бих поставила колата пред приятелят си.Особено ако държа на него.

anonymous708973
    Guest
    докато хвана нещо ново не ми се седи сам пък и така е по - лесно, знам я какво харесва, какво не харесва

и оная мацка дето ми писа на лични да вземе да ми отговори
    А, викаш, знаеш, че си пада да бъде сравнявана с кола?

аз не съм я сравнявал!! след една история тя ме попита дали ми пука повече за нея или за колата и аз казах най -нормалния отговор.

И темата е как да си я върна

Мисля че сам ще си отговориш защо не те иска.Ако моят приятел ми изтърси че колата му е по-важна от мен и после тръгне да ми реве по форумите.Най-много да си събира зъбите от пода като го видя .

Ти прави каквото си искаш тя ако не ме искаше щеше ли да седи година и нещо необвързана??

Не е задължително да седи необвързана заради теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си