.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Момиче?????

Hybrid View

123cool
    Guest

Момиче?????

Здравейте от 3 дена се запознах в фейсбук с едно момиче доста си писахме говорихме и вчера и викам искаш ли да излезем тея дни , да разбира се и я питах кога и е удобно тя вика ще видим.Като е на линия не ми пише почна ли аз се разписва веднага вече какво ли не се разпитахме всичко си знаем мисълта ми е ще стане ли нещо между нас и харесва ли ме не мога да я разбера?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Няма как да знаем, а и вие дори не сте се виждали.
    Излезте и виж как ще тръгнат нещата на живо, хубави връзки не се създават по интернет.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Май си избързал с поканата. Може и да те е отсвирила.

Няма как да знаеш, ако не сте се видели на живо. Покани я пак да се видите.

Цитирай Първоначално написано от 123cool Виж мнението
    Здравейте от 3 дена се запознах в фейсбук с едно момиче доста си писахме говорихме и вчера и викам искаш ли да излезем тея дни , да разбира се и я питах кога и е удобно тя вика ще видим.Като е на линия не ми пише почна ли аз се разписва веднага вече какво ли не се разпитахме всичко си знаем мисълта ми е ще стане ли нещо между нас и харесва ли ме не мога да я разбера?
    Оточняваш време и място на срещата. Дори и да е заета тогава ако иска да излезете ще направи контра предложение. Не я питаш искаш ли а направово и казваш хайде на кафе. Мисля, че не иска ако искаше щеше да ти пише ама те жените няма да ти кажат не искам ще кажат заета съм имам работа, днеска сам на прическа, ще излизам с приятелка и всякакви оправдания. Щом е на линия и не ти пише отговор на въпроса значи я мързи да измисли някакво оправдание или иска да спрете да пишете. Напиши и дакато решиш ще завали дъжд мисли по бързо ако и след това не ти напише нещо я отрязваш тотално.

Как да ти кажем дали ще се получи, като ние не ви познаваме, а вие не сте се виждали. Ако се съгласи да излезете, ок. Ако не, явно не я кефиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Кое дали ти харесва - профилната снимка или статусите и споделянията? Когато се запознаеш с нея наистина, тогава можеш да си зададеш въпроса дали ТЕ харесва или не.

При мен беше почти същото, но когато ставаше дума да се видим с момичето, тя все не можеше..Занимавах се около 5-6 месеца виждахме се по купони и тн. , накрая се оказа, че тя ходи с друго момче от година и половина, така че приятели проучвайте кучките, преди да сте хлътнали, че лошо..

dobre kazano Gad

Голям фен Аватара на hey.mistery
    За три дни да сте си писали, колко да сте си писали....
    Има разлика между това да си пишеш и да си лице в лице с някого. Не може да се прецени от едното писане, на живо може да си допаднете, а може и да не. Опитай след време да я караш да излизате, на 3тия ден имаш твърде големи очаквания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си