.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Да го направя ли?

Здравейте няма да обяснявам цялата ситуация, на кратко целунах момичето във което съм влюбен, когато си тръгваше, защото не сме от един град. Не се дръпна, нито ме шамароса , просто ме прегърна. Какво трябва да означава това? Сега е мой ред да я посетя във нейния град, но трябва ли да го направя при положение, че приятелят и е там, пък и може да не изпитва същото което изпитвам аз? А само да отида и да заприличам на глупак.. Моля посъветвайте ме!

Мега фен Аватара на xoxi
    Чакай. Тя ако е обвързана, ти къде си тръгнал?

Държанието и друго показва. Тогава тези милувки, целувки по челото,бузата и т.н , прегръдки и всичко друго какво е?

Щом е обвързана не очаквай нищо от нея. Може да се получи, може и да реши, че иска да си е с гаджето. Изяснете си отношенията.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Щом е обвързана не очаквай нищо от нея. Може да се получи, може и да реши, че иска да си е с гаджето. Изяснете си отношенията.
    Ами ако и трябва още време да ме опознае все пак се познаваме от няколко месеца , може да не е готова за нова връзка, а аз не искам да я пришпорвам...

То как да я пришпорваш като тя е с друг човек.. По-добро не се меси повече, тя след тази целувка е разбрала чувствата и намеренията ти към нея и ако реши, че иска да е с теб, ще зареже приятеля си.

Цитирай Първоначално написано от Маргаритка Виж мнението
    То как да я пришпорваш като тя е с друг човек.. По-добро не се меси повече, тя след тази целувка е разбрала чувствата и намеренията ти към нея и ако реши, че иска да е с теб, ще зареже приятеля си.
    Знам че ще прозвучи доста егоистично от моя страна, но какво да правя, просто така да зарежа чувствата си към нея ли ?

Действай.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сигурен съм, че се прегръща с още 5 момчета по същия начин. Излез от филма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си