Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
Така първо не знам от къде реши, че съм жена. Второ това, че имаш тези пори да ги наречем, не означава че навсякъде където ги има ще порастат косми. Отделно от това е напълно в реда на нещата да се бръснеш поне веднъж седмично и определено преди среща/възможност за секс и т.н. случаи. И като за финал това изобщо няма да попречи на удоволствието на момичето по какъвто и да е начин. Хигиена се поддържа с вода и редовно миене. Може да си вземеш и интимен душгел или бебешки сапун, но избягвай да го триеш с обикновени сапуни. Никаква философия като цяло. Тия неща не са свързани с хигиена и няма да ги махнеш с търкане.
Извинявам се много за объркването .
Имах предвид поддръжката, не се изразих правилно. Мисля, че знаеш, че космите по интимните части растат по-бързо от останалите, както и че кожата става подобна на тази - http://prntscr.com/46b48f (не намерих друга просто). Отделно трябва да го бръсна срещу косъма, а ако не се лъжа, така косъмчетата се врастваха. Ако сложа нещо подобно на афтършейв, се получава дискомфорт и няма да мога да задоволя момичето както трябва. /пиша това, което мисля и смятам, че ще стане, поправете ме ако греша/
И да попитам отново, с какво да го поддържам - кола маска, ленти, кремове, самобръсначка(изключено), епилации? С кой метод косъмчетата не стават дебели и е най-евтино?