.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

вашите мнения момичета и момчета

Здравейте момичета и момчета! Пускам тази тема, за да може максимално да съберем мненията на вас момчета и момичета относно визията на женския пол. Дами споделете как се грижите за вашето тяло, какво използвате за обезкосмяване-епилатор, кола маска, самобръсначка, за кои зони и от кой марки сте доволни. Според вас коя е най-добрата визия към която се придържате? Мисля, че всеки един коментар би бил полезен за четящите, търсещи съвет за визиата си ( крака, ръце, корем, ''мустачки'').... МОМЧЕТА вие пък споделете как искате да изглежда момичето до вас, кое е задължетелно да поддържат относно обезкосмяване на тялото....на кое държите и на кое не толкова Надявам се повечето да не подминат темата, а да оставят и коментар: Нека съберем повече мнения, смятам че павечето ще отделите по минутка. Благода ви предварително!

Според мен не е задължително за когото и да е да се обезкосмява,въпрос на избор, въпреки че днес всички са големи естети и малко или много хората са принудени. Лично аз се обезкосмявам сама с епилатор - ръце,крака,подмишници. За бикини зоната ходя на козметик и определено препоръчвам, ако държите да е гладко навсякъде и за дълъг период.Това с мустачките не разбирам защо е в кавички.

Цитирай Първоначално написано от Маргаритка Виж мнението
    Според мен не е задължително за когото и да е да се обезкосмява,въпрос на избор, въпреки че днес всички са големи естети и малко или много хората са принудени. Лично аз се обезкосмявам сама с епилатор - ръце,крака,подмишници. За бикини зоната ходя на козметик и определено препоръчвам, ако държите да е гладко навсякъде и за дълъг период.Това с мустачките не разбирам защо е в кавички.
    Може и без кавички, да благодаря за отговора, Маргаритка

моля нека и други споделят мнението си ..

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Крака, ръце - самобръсначка
    Подмишници - епилатор
    Триъгълник - кола маска при козметик

Ако има някакви други косъмчета, които ме притесняват, повечето пъти ги махам с епилатор или пинсета.

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Не държа на нищо. Единственото ми изискване към момиче е да бъде естествена и да бъде себе сш. Искам тя да се чувства комфортно в компанията ми. Ако трябва да съм напълно честен, предпочитам и без грим.

Супер фен
    Trqq se brusne, trqq da e chista, ne trqq da se oblicha kato kovra, trqbva da izglejda dobre, trqbva da ima pari. Mislq, che bqh predelno qsen

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov Виж мнението
    Не държа на нищо. Единственото ми изискване към момиче е да бъде естествена и да бъде себе сш. Искам тя да се чувства комфортно в компанията ми. Ако трябва да съм напълно честен, предпочитам и без грим.
    Hristo, ti ako q vidish bez grim drugo shte mislish

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Сигурен съм, че не е така. Винаги съм предпочитал естествената красота. Дори и когато става дума за не толкова атрактивни девойки пак смятам, че естественото е винаги по-красиво от какъвто и да било грим.

Крака,ръце-епилатор
    Подмишници-самобръсначка/епилатор
    Мустачки-пинсета/депилиращи ленти за лице

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Досега само бикини зона при козметик, подмишници със самобръсначка. Краката все още не съм ги пипала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си