.
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Threaded View

Question PS4 или ъпгрейд на старо PC

Здравейте, искам да играя най-новите игри, които излизат на максимална графика и да не лагва, но нямам на какво. Лаптопът ми е слаб, а комптютърът вече е стар. Искам да ви попитам вие какво мислите е по-добре да си купя чисто нова конзола PS4 или на старото PC първо да му купя основни неща (добър процесор, видеокарта, дъно и рам памет) и после постепенно да си купувам и другите неща, докато не му сменя всичко. Процесорът, видеокартата, дъното и оперативната памет съм ги подбрал да стават за гейминг, но само те са 650 лева, а като купя и другите неща ще ми дойде може би 1200-1300 лева някъде, а през няколко години (2-3 примерно) ще трябва да сменям някои компоненти, което оскъпява още повече нещата, но пък ще мога да си свалям игрите напълно безплатно. При PS4 един път само ще платя за конзолата (800 лева) и няма да купувам нови компоненти и лаг със сигурност няма да има, а и ще излизат всички нови игри. Проблемът обаче е, че игрите са по 100+ лева и ще трябва да плащам, за да играя в мултиплеър. А цените на игрите и абонаментите не са малки. Вие как мислите кое ще е по-добре от двете?
    Последно редактирано от dimitar.prisadnikov : 07-25-2014 на 18:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си