.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

'Шантарам' и 'Преди да умра'

Здравейте всички Не бях сигурна дали това е подходящия раздел за тази тема, но все пак. Искам да попитам дали някой има книгите Шантарам на Грегъри Робъртс и Преди да умра на Джени Дауман на pdf формат? Нямам друга възможност да чета книги в момента освен електронно.. И някой, който ги е чел ако може да даде мнение за книгите Чела съм няколко цитата и отзвука, и мисля че ще ми хареса. Но все пак какво е вашето мнение?

След като ще четеш електронно, защо не започнеш просто ? Не е като да трябва да даваш 30+ лева за нещо, което не знаеш дали ще ти хареса... пък и щом си чела добри отзиви... давай.
    "Преди да умра" съм чела първите няколко страници ( не беше моя, имах възможността да прочета само толкова ), доста добре започва и оттогава се каня да си я взема, но все изниква нещо друго за четене.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Моят съвет е да не си губиш времето с "Преди да умра". Започнах да я чета, но не издържах и я оставих. Героите ме дразнят, повествованието не ми се струва увлекателно...
    http://vk.com/doc16932426_156267324?...62f81cb8de07c7
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Преди да умра и въобще всички книги на Джейни Даунам да много яки и се четат пo-скоро бързо. Това са книги които определено трябва да прочетеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си