.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Threaded View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    За кого не говорят в този момент ? Кой какво ще спечели от ситуацията ? Кои реално печелят от ситуацията ?

В днешно време е трудно да се довериш на медията, поради проста причина, че е трудно да намериш разликата между достоверна и не достоверна медия. Щото както е при автомобилните марки пример "Компанията Фолксваген притежава 7 марки, които са разделени в 2 групи" Така и големи медийни гиганти притежават по малките, а кой нарежда и дава заповедите, естественото по големият, издигнат и притежаващ повече власт (съответно пол. връзки и т.н.). <- Не се опитвам да намеся медията във някаква голяма конспирация, макар и тя да е част от пъзела.

Кои реално печелят от ситуацията ? -Продавачите разбира се. Докато се борят двама гиганти, на тези гиганти им трябва да папкат нещо, малко пари тук от там, отпускаме заем, та за да се борят трябва оръжия, айде и оръжия да произведем и продадем. Oбщо взето като на война си е. Без финансите, тя нямам как да се осъществи. (това поне си е моето непълно мнения. Непълно, понеже сега не съм в музата да мисля.)

Както знаем. Хората от цял свят знаят за случващото се в Украйна. Това веднага свежда до мисълта, че случващото се(ситуацията) е нещо огромно и мащабно. Ситуации от подобен вид не се случват спонтанно, съответно всичко това е планирано, а дали се случва по план, зависи създателя на плана, колко добре играе шах. Доколкото знам Американците (САЩ) не са чак толкова добри шахматисти, пък и все пак нещата се случват на/до територията на Русия. Вие бихте ли позволили да загубите на свой терен ? Eдва ли.

Началото на събитията във Украйна бяха доста интересни. Защото бунтуващата страна беше доста организирана, а както знаем населението обикновено е наричано стадо овце, а едно стадо овце не е организирано. То е първично.

Както в шаха, така и на дъската на световната карта се развиват/случват събития, които имат една определена цел. Тази цел никои от вас не я знае. Може само да си правите дълбоки предположения. Все пак докато не си опитал едно нещо няма да разбереш, какво е то докато не го опиташ. Някои от вас да е работил, като таен агент ? пак... Едва ли.

Аз лично свързвам случващите събития със Чечня, тази малка страна Руснаците я съсипаха направиха я на абсолютен гъз, а медията какво отразяваше по това време Афганистан, Ирак и т.н. Докато Руснаците убиха половин население на Чечня. Доколкото имам спомен, войната с Чечня свърши през 2012/3. Някои от вас преди да свърши войната там, играеше ли си да направи тема, а ? Не. Та цялата война там беше, естествено за петрол. Както и през Чечня преминават, Руски тръби за газ и петрол + какво се говори за Каспийско море, че притежава огромни петролни залежи. А защо петролен магнат, като Доналд Тръмп би посетил Грузия ? Медията бе съобщила, че е бил там за да прави бизнес, който е с цел да развие Грузия, като държава. Мда, едва ли.

Правете си изводи и търсете какво изпускате и въпреки всичко дълбоко в играта и да искате не можете да сте след като никой от вас е нямал допир до нея.

На още първите въпроси вие си отговаряйте на тях.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 07-26-2014 на 12:10
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си