- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- съвет !!!
Скоро наближава рождения ден на брат ми и вече става на 23 ии искам да му купя нещо специално. Всяка година му купувах парфюми и такива неща. Според вас какво може да го зарадва ?
Не познаваме нито него, нито теб. Как да ти кажем какво ще го зарадва? Пък и кажи с какви пари разполагаш. Едно Ферари определено би го зарадвало, но едва ли можеш да си го позволиш.![]()
daimu pari, kompanionka pistolet shte zapomni tozi rogdenden za vinagi
Извинявам се, че пиша със закъснение, но се надявам да бъда полезен. Не винаги скъпите подаръци са най- ценни. Понякога дори една просто рисунка може да зарадва някой. Винаги можеш да измислиш нещо, което да ти излезе евтино и да го радва, всеки път, когато го вижда. Прекарах миналото лято в една рекламна агенция и се сещам за страхотни идеи: чаша, тениска, колаж или нещо друго с ваши снимки. Има толкова много варианти да направиш изненада на някого. Стига да искаш можеш да го зарадваш, само трябва малко да се потрудиш.
purix, tva beshe nay golqmata prostotiq, koqto sum vijdal v tozi forum. Vseki iska neshto golqmo i izpukvashtoPredpolagam, shtom e momche shte se radva na tehnika
Neshto ot sorta na telefon. Ako nqkoy mi podari chasha she mu eba maykata .
![]()
Ти си страааашен материалист. Не винаги най- ценното нещо е скъпо. Важни са спомените, които ти носи дадената вещ, която са ти подарили.
Т'ва с чашата е мегамила идея... . все пак е неговата малка сестричка и той ще се зарадва тя да му подари нещо от сърце ... нещо ,в което личи , че е вложила чувство, не просто поредния скъп боклук.....
Otnovo-chasha->maykati . Awe kak chasa we, pone da e nqkva flanela s nego i neq, nesh podobno, taq chasa ... Imam si takava i q izpolzvam za molivnik