.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Любов.

Unhappy Любов.

Та значи аз сам на 14г. от Карлово сам, но живея в София.Всяка ваканция си ходя в Карлово и там си имам компанийка.
    Ходиме на заведения почти всяка вечер с тях и взимаме и момичета.Последно като си ходих, нали излязохме пак а-у обаче започнах да харесвам едно момиче, но тъй като си ходя сямо през ваканцийте и много рядко я виждам.И точно в тоя момент ми е много трудно.Дайте ми някой савет плс.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Действай. Имаш почти два месеца. Това е достатъчно време да изживееш една пълноценна връзка за твойте години.

Давай. Не очаквай супер сериозната връзка, сигурно като се прибереш в София, всичко ще приключи. Но какво ти пука, забавлявай се, прекарай си готино време с мацката.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

abe za6to vsi4ki praviat forumi za takiva ne6ta abe xora edin savet kato pitate xorata v balgari moge da se slu4at 2 ne6ta

1 da vi se prismeiat i da vi pomilsat za ludi

2 V toro da vi promiat mozakak s gluposti !!!!!!

po dobre popitaite niakoi blizak priatel ili si svalete edno prilogenie koto i kazava da ili ne na mnogo vaprosi ot tozi forum na mnogo da vi kagat da napravite niakoia glupost s koiato da si sasipete givota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си