- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рак на тестиса ?
Здравейте мисля, че имам рак на тестиса доста съм притеснителен на тази тема свързана със слабините ( и може би си въобразявам).Като пипам десният си тестис е по-странен на пипане от левият всмисъл, че има нещо на него което на левият го няма(извинявайте но не мога да обясня по-добре).Нямам болки и тежест в слабините, но както казах съм доста притеснителен, може ли да кажете дали това е бучка или какво точно представлява бучката.Страх ме е да отида на уролог, и моля без подигравки.Също така преди 2 месеца ходих на изследвания за кръв и урина и съм в идеално състояние на показателите.
Последно редактирано от Twistdd : 07-26-2014 на 17:25
Не се притеснявай при всички мъже единият тестис е по голям с 70% от другия.
ООф нищо ти няма, съвсем нормално е тестисите да се различават и да напипваш разни неща там. Да не мислиш, че това е яйце и всяко нещо което напипаш като неравност не трябва да е там. И как само го реши тоя рак ми е много странно, напипал нешо и айде рак, то ако така ставаше аз да имам до ся 20 вида рак.
Благодаря ви за мненията, ако започна да имам някакви симптоми ще отида на лекар.![]()
А само да попитам последно нещо, преди 2 месеца като ходих на профилактичният преглед кръв и урина и като ми бяха добри показателите това е добре и ми няма нищо нали ?
Според теб, ако резултатите ти са добри , то значи умираш ли ?
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
че за к'во обиждаш?! и е по-смъкнат, защото е по-голям и тежи повече...аман от специалисти. И стига сте се прекланяли на всико написано в интернет.
до автора - ако те притеснява нещо отиди на лекар, а не се осланяй на мнението на анонимни, съмнителни личности в интернет форум. Става въпрос за твоя си живот все пак.
"Днешно време хората вярват твърде много на всичко написано в интернет" - Иван Вазов
Глупости...стига се филмира...рак на тестиса имал...и как го определи?
Те лекарите не могат веднага и с лекота да ти поставят тази диагноза, а ти сам си постави най-лошата диагноза...![]()