.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Пустия размер...

Здравейте ! Не съм толкова спрял че да пиша тука или нещо подобно .. Но разибра се всеки се интересува от размера си.. тааа аз съм на 15 години и пениса ми е 14 сантиметра?? звучи ми някак малко?? Може ли да ми кажете пениса до колко години расте и кога му спира растежа?? Също така от 3-4 дни съм вкарал едни упражнения уж за удължаване.. И все пак ще ми порасне ли още :Д

Повече от фен
    Ти си на 15 и си 14 санта, а пък аз на 21 и ми е 12.5см ако има и толкова. Не ти е малък.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На мен ми е 7см, никоя не се е оплаквала.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Спокойно, фламингите са известни с дългите си вратове, и твоя е порасне.
    Welcome to the Jungle...

Не се притеснявай приятелю, има време да ти дръпне още, а и също така и с този размер ще свършиш работата, стига да имаш малко повече фантазия и да се раздаваш без да се притесняваш, че дори може би ще си по-добър и от някой чичко със 20 сантиметров.Всичко е в мисленето ти.

Спокойно, ще ти расте още.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Спокойно ще ти порасне още!!! Е няма да ти снане 20см.като моя)))

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Тепърва ще расте, има време.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Притесненията ти ще отпаднат, след като си легнеш с момиче. Тогава на преден план ще бъде проблемът как да си потдържаш ерекцията по-дълго време, как да свършиш по-бавно и дължината ще е последната ти грижа. Иначе ще порастне още. Имаш време, не го мъчи с "упражнения".

Хвани си момиче с малки ръце, за да изглежда голям.
    Има време ще порасне още.

Всичко в човешкият организъм расте до около 25 години. от там на татък започва друг процес: стареене!

Диаметъра има по-голямо значение от дължината
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Голям фен Аватара на Dusty
    А тия упражнения са точно като за гърдите на момичетата. Няма как да порасне от това. Това е естествен процес и не можеш да му повлияеш с упражнения. Каквото е решила природата, такова

Fragments
    Guest
    Преди 2-3 години си говорех със една доста по-стара жена,но не баба.Разказа ми как,като е била на около 17-20 години го е направила с някакъв чичко,ама и той имал един гоооооооолем чеп. *свива си лакътя на дясната ръка и сочи с другата ръка* Вика-прави кво прави,нищо не стана.Секс като секс.Ама след време го е направила с някакъв *показва кутрето* "Чушленце чушленце,ама знаеш ли как люти?" бяха точните и думи "1 седмица след това не можах да седя като хората".
    Та,сам си прави извода.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си