Здравейте приятели, понеже днес се замислих за любовта и за преживяните от мен любовни мигове(оказа се, че нямам такива). И така първо ето малко информация за мен, аз съм:
Момче на 19 години, да речем от София, имам нормално телосложение, висок съм 1,80 тежа 65 килограма, руса коса.Не мисля, че съм грозен определям се, като средно ниво.
Значи мисълта ми е, че съм разочарован от момичетата и то адски много, писна ми от някакви надувки, които не знаят какво искат и кога го искат, все по-често срещам момичета, които се интересуват единствено от парите, колите и колко често ходите по заведения и дискотеки(колко ви е дебел джоба).. И точно по тази причина не ме е срам да си призная, че съм девствен, въпреки, че ми се смеят, когато споделя с някого и ми казват "Ти си луд..", но не е така имал съм адски много шансове да го направя с много момичета по купони и тн., но просто не искам да се занимавам с еднодневки и ку*ви с извинение, просто искам истинско момиче.Обаче започва да ми писва вече, и точно поради това и свестните момчета стават ку*вари, защото в даден момент им писва да са използвани и все да са оставяни на заден план.
Та се питах, дали някога ще срещна някое сериозно момиче, което да е красиво, умно, да знае какво иска, да е свястна и най-вече да можем да се разбираме един с друг.
Знам, че се иска много от вас момичета, но моля ви не бъдете такива, бъдете нещо запомнящо се, а не поредната еднодневка.
Благодаря на тези, които ще прочетат, това което съм написал, нищо чудно и някоя псувня да изям, но какво да се прави, такъв е живота.