.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ох ама като започнете под общ знаменател да поставяте всяка.. момчетата също не сте прави, например веднъж слушам един се оплаква, че нямало нито една свястна, защото като идат на кафе и оная само във фб била забита и на живо нищо не можела да каже, а онзи гледа само кифлите, а едно нормално изглеждащо момиче (с лек грим) го ебава. Много странно мислене имат повечето..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Ох ама като започнете под общ знаменател да поставяте всяка.. момчетата също не сте прави, например веднъж слушам един се оплаква, че нямало нито една свястна, защото като идат на кафе и оная само във фб била забита и на живо нищо не можела да каже, а онзи гледа само кифлите, а едно нормално изглеждащо момиче (с лек грим) го ебава. Много странно мислене имат повечето..
    Значи мацко виж сега, аз никога не съм се държал лошо с нито едно момиче, независимо каква е. Казвам просто, че до сега от момичетата, които познавам няма нито една сериозна или свястна, със сигурност има някъде и свестни момичета, но се чудя къде са.. А за момчетата няма какво да говорим, то се знае, че сме си тъпаци, но едни са повече от други.

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Истинско момиче в кръчма и дискотека трудно ще намериш. Не, че не ходят, но обикновено остават скрити от общата маса.
    Това ми хареса!

Цитирай Първоначално написано от Gad Виж мнението
    Ами изпратих ти една.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си