Домашният ми компютър поема MacOs без никакви модификации и хакове. Единствено му е нужен iBoot за да бутне. Инсталацията е от оригинален диск на Snow Leopard.
^мда, те откакто започнаха да слагат интелски процесори реално няма никакъв проблем да пробваш. Друг въпрос е ще работи ли всичко баш както трябва, но да - тръгва. И аз съм пробвал на лаптопаТъпо ОС, не знам хората що му се радват.
Win ако имаше по дифолт вграден сносен терминал наместо подигравката, която са сложили (в тва число и powershell xD) щеше да е супер.
В седмицата минимум по веднъж. Да не говорим за широките му възможности дори в разплащателните системи. Няма смисъл да ми отричаш предимствата на NFC. Дори Apple сами си го признава като тихомълком вкарват NFC в 6 въпреки, че толкова време обясняваха как това е безмислено. Същото беше и с перфектният размер на екрана 3.5'. Просто Apple са като политиците в България, ако ти кажат добър вечер, виж дали не изгрява слънцето.
Ти пък от къде знаеш ,че в 6 ще има NFC? Да не би в епъл да работиш?
И да, фен съм на епъл защото знам, че като си купя iPhone ще имам поддръжка за около ~3-4 години напред, а не всеки месец да се моля на корейския господ Гнусмас да ми пусне ъпдейт и да не ми подмине уреда.
Някои хора май не са чували за хакинтош, а?
http://www.hackintosh.com
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
Съвместимостта и производителността на друг компютър няма да са перфектни, но ако имаш интелски процесор и съвместими части, те могат да клонят към 95-100%.
Последно редактирано от Death Gun : 09-01-2014 на 14:16
Ако ти е за mac os , може да се хакне и да се сложи на обикновен лаптоп. Ако пък толкова държиш на Apple(mac os) си вземи mac mini. За тия пари дето ще дадеш за macbook air може да си вземеш традиционен мощен лаптоп примерно lenovo-то с nvidia 755m sli,16 gb ram и мак мини с и5,4гб рам и 500гб хард диск
. Единствения + на макбоок са дисплеите, ама цената е много надута. Ако имаш излишни пари изобщо не се замислай и си вземи най-скъпия макбоок
. Аз силно препоръчвам леново с нвидиа 755м сли и 16гб рам+ макбоок мини(с quad i5 и 1тб хард диск). Примерно като си вземеш макбоок мини може да си го носиш лесно на работата, докато лаптопа е обемист за носене постоянно с тебе
.
Последно редактирано от koko95 : 09-01-2014 на 15:40
Да сложиш мак на обикновен компютър е като да сложиш ios на android.. Можеш само да сложиш скин, маскировка