Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
И какво като е 91 НЕГ? Човек отива така облечен на 15.09, че да се чувства комфортно и да има приличен вид. Дворът на 91 НЕГ не е все пак моден подиум, както и тези на другите училища. В същия този двор в 8 клас си отидох с дънки и блузка + букет за новата класна. Много повече се набиват на очи силно издокараните зайци, били те момчета или момичета. Спомням си как един видимо срамежлив заек през една от годините се беше намъкнал (сигурно под натиска на родител) в официален черен костюм с вратовръзка. Очевидно беше, че не се чувства комфортно. Както и една девойка с токчета и дълга рокля. На двора на НЕГ не се случва кой знае какво - официална реч на директорката и на шефа на немския отдел, представяне на класните ръководители на осмите класове, посрещане на зайците с хляб и здравец, представяне на новите немски преподаватели (ако има такива), водосвет със свещеник и това е. После ще се качите по стаите. По-гадно е по-скоро неудобството при първите контакти с новите съученици. Но ако от даскaлото ти до 7 клас има и друг приет в НЕГ, няма да е чак толкова неловко. Аз се паднах с дете от моето училище в един клас.
Аз го писах, защото от моето училище има само 2 момичета, които аз НЕ познавам добре и които са учили за матурите още от 2ри клас. Просто ме е бъз, т'ва имам предвид...