Здравейте, преди една година една моя братовчедка ме запозна с най-добрия си приятел по телефона. Първоначално и на двамата ни беше много неудобно и нямаше за какво да си говорим, но после се случи. Започнахме да си пишем. Искахме да се видим и така нататък. Осъзнах, че имам чувства към него и споделих с нея. И тя каза да се откажа, и че няма смисъл. Нямало да може да се виждаме и той не си заслужавал. Въпреки това продължавах да си пиша с него. Той ме караше да се чувствам специална всяка вечер. Казваше ми мили неща. Решихме да се видим, но проваляше всичко. ( Нямам представа защо го правеше.) Казваха ми че няма да се получи и да се откажа всеки ден. Явно и на него са го казвали. Така и спряхме да си пишем толкова често края на лятото.
И аз уж преодолях всичко.
Сега вече той си има приятелка и твърди, че я обича. ( колко е вярно само той си знае )
Когато разбрах се почувствах наранена. От време на време той ми пише. Когато ми пише сърцето ми почва да тупти толкова силно, че си мисля, че ще изскочи. Почнахме да си пращаме снимки в snapchat. Той започна да ми праща снимки на тялото си и т.н. Моите приятели казаха, че ще разваля връзката на момчето и спрях да му пращам снимки.
Скоро стана една година от както се запознахме и аз се чувствам гадно.(не знам точно и аз)
Въпросът ми е: Защо според вас братовчедка ми проваляше всичко? ( тя имаше гадже през това време )
Той направи лятото ми специално. На 15 съм и съм много объркана. Моля помогнете. ( Ако може без това, че съм малка и филмирана и т.н Просто ми трябва помощ, а никой от приятелите ми не ме разбира. ) ;(