.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Аз никога не съм имал мил приятел(момче съм). Винаги съм бил общителен с хората и съм имал много приятели, и приятелки(но нищо повече). Никога не съм срещал мил човек. Аз малко съм развил умение да манипулирам хората и милите приказки са в основата на това да манипулираш момичета. Почти всеки женкар почва с мили приказки. Той е женкар но дори ТИ не го осъзнаваш. Аз разбирам човешката психика и мога да ти дам отговор на почти всеки един въпрос.
    Не е задължително да се говори с крайности и тежки твърдения, за да се привлече вниманието на околните. Понякога простото линейно общуване казва повече и се оценява по-високо. Най-малкото за желанието ти да не навлизаш в емоционалното лично пространство на другите.

Към авторката - предполагам, че ще минеш бързо на друг етап и ще се разсеяш по какъвто начин намериш или с когото намериш. Но важното е да гледаш на тази случка (не я наричай нищо повече, защото ще сгрешиш) като на житейски урок. Ще се усмихваш наум след време от спомените, обещавам ти. Приятно порастване.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от Pandaa Виж мнението
    Мисля, че знам че не е женкар. Кое го прави женкар, че е на 16 и има за първи път връзка ли ? Много лесно съдите хората само от няколко думи и вече е женкар. Това, че е мил не го прави такъв! Нищо не разбираш от човешката психика!
    Не си казала че има за първи път връзка. Изобщо не ме познаваш но дори и да ме познаваше пак нямаше да знаеш напълно какъв човек съм.

Според мен се чувстваш кофти, защото си имала голямо желание да го видиш, но това така и не се е осъществило. Поради тази причина желанието ти да се видите расте все повече и повече и едва ли не, в твоето съзнание той се превръща в някакъв невероятен човек към който си много привързана. Има голям шанс, когато видиш този "недосегаем" човек на живо да останеш разочарована, защото хората зад компютъра са едни, но живо са различни . И нищо лично към момчетата, но щом е на 16 и сега е започнал първата си връзка едва ли ще му бъде последната, защото сега ще види колко му е интересно и ще иска да опита и с други момичета . Недей да страдаш човекът за теб ще се появи имаш още много време. Може би просто не е трябвало да изживяваш тази "връзка", защото може би е щяло само да страдаш от нея. Погледни го от добрата страна. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си