.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Question Дали все още съществуват истинските момичета? ;/

Здравейте приятели, понеже днес се замислих за любовта и за преживяните от мен любовни мигове(оказа се, че нямам такива). И така първо ето малко информация за мен, аз съм:

Момче на 19 години, да речем от София, имам нормално телосложение, висок съм 1,80 тежа 65 килограма, руса коса.Не мисля, че съм грозен определям се, като средно ниво.

Значи мисълта ми е, че съм разочарован от момичетата и то адски много, писна ми от някакви надувки, които не знаят какво искат и кога го искат, все по-често срещам момичета, които се интересуват единствено от парите, колите и колко често ходите по заведения и дискотеки(колко ви е дебел джоба).. И точно по тази причина не ме е срам да си призная, че съм девствен, въпреки, че ми се смеят, когато споделя с някого и ми казват "Ти си луд..", но не е така имал съм адски много шансове да го направя с много момичета по купони и тн., но просто не искам да се занимавам с еднодневки и ку*ви с извинение, просто искам истинско момиче.Обаче започва да ми писва вече, и точно поради това и свестните момчета стават ку*вари, защото в даден момент им писва да са използвани и все да са оставяни на заден план.

Та се питах, дали някога ще срещна някое сериозно момиче, което да е красиво, умно, да знае какво иска, да е свястна и най-вече да можем да се разбираме един с друг.

Знам, че се иска много от вас момичета, но моля ви не бъдете такива, бъдете нещо запомнящо се, а не поредната еднодневка.

Благодаря на тези, които ще прочетат, това което съм написал, нищо чудно и някоя псувня да изям, но какво да се прави, такъв е живота.

Голям фен Аватара на Starless
    Прати някоя снимка на лично

Ще срещнеш такова момиче, имаш много време пред себе си.
    Гледай ти да знаеш какво искаш, сега така мислиш, но като ти се океси курвата на врата ще видим коя би избрал. Нея или момиче, което си описал по-горе.

Не се изисква много, ние изискваме повече и като го получим пак не сме доволни

Мега фен Аватара на 102
    смени си обкръжението
    трупай опит
    любовта ще си дойде

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Gad Виж мнението
    Та се питах, дали някога ще срещна някое сериозно момиче, което да е красиво, умно, да знае какво иска, да е свястна и най-вече да можем да се разбираме един с друг.
    Ако търсиш ще намериш. Само не идеализирай толкова нещата, за да не останеш разочарован. Понятия като красива, свястна и умна са твърде субективни и могат да бъдат тълкувани по различен начин от различните хора. По-добре ги замени с думички като "подходяща", "мой тип момиче" или "сходна по характер".

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Gad Виж мнението

E ти ще срещнеш, обаче малко трябва да си промениш мисленето.

В днешно време из фейсбука и на всякъде е известна думата маска. Мда и още една думата се превърна във поредно клише. Едва ли някое момиче ще отиде пред теб и ще ти каже " аз съм свястна, не съм като другите блабла.... " - най много да се пръснеш от смях и да си кажеш WTF. Мисълта ми тук е, че трябва да си търпелив, когато комуникираш със някого, защото едва ли ще ти се разкрие още след първата среща или след първият ви разговор.
    Имаше едно момиче, което на пръв поглед изглеждаше, като абсолютно перде да обаче не е такава, но това го разбрах след малко повечко време, понеже беше леко интровертна личност.
    Разбира се има ги и oтдругия типаж, които са по открити, има и такива които са абсолютни пердета дори след 50млн. разговор
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от HellMoon Виж мнението
    Ще срещнеш такова момиче, имаш много време пред себе си.
    Гледай ти да знаеш какво искаш, сега така мислиш, но като ти се океси курвата на врата ще видим коя би избрал. Нея или момиче, което си описал по-горе.

Не се изисква много, ние изискваме повече и като го получим пак не сме доволни
    Хмм, никога не бих избрал ку*вата.. имам си принципи

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ако търсиш ще намериш. Само не идеализирай толкова нещата, за да не останеш разочарован. Понятия като красива, свястна и умна са твърде субективни и могат да бъдат тълкувани по различен начин от различните хора. По-добре ги замени с думички като "подходяща", "мой тип момиче" или "сходна по характер".
    Благодаря за съвета, приятелю. Ще ми е от полза.

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    E ти ще срещнеш, обаче малко трябва да си промениш мисленето.

В днешно време из фейсбука и на всякъде е известна думата маска. Мда и още една думата се превърна във поредно клише. Едва ли някое момиче ще отиде пред теб и ще ти каже " аз съм свястна, не съм като другите блабла.... " - най много да се пръснеш от смях и да си кажеш WTF. Мисълта ми тук е, че трябва да си търпелив, когато комуникираш със някого, защото едва ли ще ти се разкрие още след първата среща или след първият ви разговор.
    Имаше едно момиче, което на пръв поглед изглеждаше, като абсолютно перде да обаче не е такава, но това го разбрах след малко повечко време, понеже беше леко интровертна личност.
    Разбира се има ги и oтдругия типаж, които са по открити, има и такива които са абсолютни пердета дори след 50млн. разговор
    Еми и ти си прав, но на някой и след първата среща си им личи, че нищо си не става от тях..

Мега фен Аватара на draid
    Намират се и свестни жени разбира се, макар и все по-трудно. То не, че свестните мъже са купища де. Да не ти пука, обикновено това се случва случайно и неочаквано за теб. Аз лично избягвам да се влюбвам вече.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Намират се и свестни жени разбира се, макар и все по-трудно. То не, че свестните мъже са купища де. Да не ти пука, обикновено това се случва случайно и неочаквано за теб. Аз лично избягвам да се влюбвам вече.
    Абе то направо си е трагедия вече работата с влюбването..

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Когато се влюбваш поемаш риск да те наранят жестоко, но пък може да имаш хубава и трайна връзка. Идва и момент в който осъзнаваш че всичко е безсмислено и започваш да търсиш по-дълбок смисъл в живота. Тогава забравяш любовта.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Като цяло се поизчерпаха истинските хора, следователно и мацките покрай тях

Явно търсиш на грешното място. Ще ти дам един пример. Гаджето ми има един приятел, много приятно момче, красив и привлекателен. Жените много му се лепят. Това момче преди почти всяка вечер в някоя чалготека, курви му се лепват веднага и така всяка вечер с различна. И после се оплаква "Няма свестни жени, всички са боклуци, искам да си хвана сериозна приятелка, която да си струва, ама само на курви попадам." Естествено, че попада само на такива, защото обкръжението му е такова.

Не знам ти какви приятели имаш, къде учиш и тн, но това е много важно. Ако се заобиколиш с готини хора, ще намериш своята мацка. Не се тревожи, има много момичета, които не се интересуват от джоба и от колата ти, а искат истинска връзка, основана на чувства.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Pak niakoi se sheguva abe zashto napravo ne si razkazavate vicove mai imate dosta svobodno vreme

Мега фен Аватара на babity
    Да стана ли контра? Ще стана!
    Не, че гледам джоба, но съм във възраст, в която седенето по пейки нещо не ме устройва като план за всяка вечер. Искам да ходя на нови, интересни и забавни места. Което правя и без да имам половинка. Не си търся спонсор, но ако не може да се приравни към стандарта ми (който в никакъв случай не е висок!), ще ме отегчи за нула време. И връзката е инвестиция.

az sashto sam taka

Няма свястни вече ...ни момчета, ни момичета...ни мъже...ни жени

Света толкова се е изкривил, че си е *бало капаците отвсякъде! Егоизма се е пропил в нас като смола...обхваща ни като тумор и ще ни мори до като не умрем. Ама тя природата си знае работата и скоро ще ни изтреби всичките...самолети изчезват и падат, градушки като лимон...вижда му се края
    Гледай си кефа днес, защото утре може и да няма...любовта е измислена за да не си плащаш за секс. Всички жени са еднакви...ако намериш някоя по-различна, то много добре се крие.

не не съм на 13 и не няма да ви изпратя снимка!

ПП: и вземи да качиш малко кила ей!

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Явно търсиш на грешното място. Ще ти дам един пример. Гаджето ми има един приятел, много приятно момче, красив и привлекателен. Жените много му се лепят. Това момче преди почти всяка вечер в някоя чалготека, курви му се лепват веднага и така всяка вечер с различна. И после се оплаква "Няма свестни жени, всички са боклуци, искам да си хвана сериозна приятелка, която да си струва, ама само на курви попадам." Естествено, че попада само на такива, защото обкръжението му е такова.

Не знам ти какви приятели имаш, къде учиш и тн, но това е много важно. Ако се заобиколиш с готини хора, ще намериш своята мацка. Не се тревожи, има много момичета, които не се интересуват от джоба и от колата ти, а искат истинска връзка, основана на чувства.
    Там е проблема, че не откривам свестни хора от женския пол, иначе моята компания всички са свестни, и никой не може да открие любовта на живота си. Хаха

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Да стана ли контра? Ще стана!
    Не, че гледам джоба, но съм във възраст, в която седенето по пейки нещо не ме устройва като план за всяка вечер. Искам да ходя на нови, интересни и забавни места. Което правя и без да имам половинка. Не си търся спонсор, но ако не може да се приравни към стандарта ми (който в никакъв случай не е висок!), ще ме отегчи за нула време. И връзката е инвестиция.
    Е аз не съм казал, че не трябва да се излиза или да се ходи на различни места, това си е част от ежедневието, но има някой доста нахални, които си мислят, че всеки ден може да отидем на кръчма или дискотека.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Истинско момиче в кръчма и дискотека трудно ще намериш. Не, че не ходят, но обикновено остават скрити от общата маса.

kagi im shesi krasiv milioner i ne si kazavai lloshite sherti kagi shesi tasish priatelka i moge da doidat mnogo xora i ti da si namerish istinaska proiatelka

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Прати някоя снимка на лично
    Ами изпратих ти една.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Истинско момиче в кръчма и дискотека трудно ще намериш. Не, че не ходят, но обикновено остават скрити от общата маса.
    Така е, прав си.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ох ама като започнете под общ знаменател да поставяте всяка.. момчетата също не сте прави, например веднъж слушам един се оплаква, че нямало нито една свястна, защото като идат на кафе и оная само във фб била забита и на живо нищо не можела да каже, а онзи гледа само кифлите, а едно нормално изглеждащо момиче (с лек грим) го ебава. Много странно мислене имат повечето..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си