Здравейте,
От близо месец се познавам с едно момиче, запознанството стана във Фейсбук, въпреки че преди това сме се виждали в града. Преди да се запознаем и да започнем да си пишем съм я заглеждал доста нахално както и тя мен (поне така си мисля де). В началото си писахме доста рядко, с течение на времето започнахме да пишем по-често, а и си разменихме телефоните. В началото аз бях по настоятелен, но след това разбрах от нея че и е харесало моето отношение и загриженост за нея. Имаше моменти в които сме се чували N на брой пъти в денонощието а и разговорите ни бяха по скоро опознавателни, но в доста от тези разговори аз и дадох да разбере че имам сериозни намерения към нея. В един от разговорите ни тя ми каза че в момента не иска връзка, по скоро иска да има контакт с някого но не и връзка (тя скоро беше приключила дълга връзка с човек за който ми каза че го ненавижда). Мина известно време, тя беше и на море, а докато беше там се уговорихме когато си дойде тук да излезем, да ходим заедно на плаж и т.н. Миналата седмица и предложих да отидем на пицария - тя първо не отговори на предложението ми, след това когато и звъннах каза че съм избързвал, че още не сме се познавали и така. След няколко дни се уговорихме да се видим вечерта. Видяхме се, поговорихме, тя се усмихваше много и точно когато приключи срещата и се разделихме (тя отиде при приятелките си) мисля че се преобърнаха нещата. След като се прибрах и писах на СМС че е много чаровна - тя не отговори, после си писахме във Фейсбук, попитах я дали не съм я разочаровал на срещата и дали съм оправдал очакванията и ако въобще е имала такива ..... тя ми отговори че всичко е точно. После и казах че много се радвам че съм я видял и че сме се запознали лично - тя отговори че също се радва. Попитах я дали разбира колко съм щастлив след срещата ни - тя отговори че разбира - въобще останах с впечатлението че чувствата ни са споделени. предложих и събуждане по телефона ....... тя прие предложението ми.....
На другия ден всичко според мен се скапа! Първо и писах готин смс за добро утро (няколко дни преди това я изненадах с подобен смс и тя много се зарадва) .... тя каза че не го е видяла, после цял ден нито позвъняване нито смс нищо от нейна страна. Вечерта не издържах и я попитах какво става..... тя ми каза че виждала че се привързвам много към нея и искала известна дистанция между нас...... но после пък каза че по късно може да се чуеме. Звъннах и по късно попитах я как върви вечерта, тя дори ми каза къде ще ходи и дори ми каза че ако дойда и аз там може да се видиме.....
Аз имах подобен план да посетя същото заведение и се засякохме там. Преди да отидем обаче тя ме попита с кого ще дойда, аз отговорих че ще бъда с един приятел и едно момиче, тя веднага започна да ме пита кое е момичето, аз казах че не я познава и това си беше така. Когато отидохме в заведението се видяхме с нея, тя ми се усмихна и дори се поздравихме (това стана на три пъти когато се засичахме) излиза много кратно уж до тоалетната уж на вънка но аз си мисля че това си беше провокация към мен да я последвам. Преди да си тръгне дойде до моята маса (аз в същия момент си говорех с момичето което беше с мен и приятеля ми, и понеже беше силна музиката я бях прегърнал и си говорехме но само си говорехме!) тя ме хвана за ръката и ми каза че си тръгва, аз и казах че ще изляза да се видиме с нея, ти ми отговори че майка и я чакала от вън. На другия ден тя ми звънна към обяд, поговорихме си общи приказки и се разбрахме по късно да се чуем пак. Вечерта аз и звъннах говорихме не дълго просто я попитах какво прави, къде е, тя каза че се разхожда с приятелки и така. Вчера аз цял ден не я търсих, защото останах с впечатлението че не съм и приятен, обаче тя ми беше звъняла вечерта, аз обаче не си бях чул телефона в същото време и и звъннах по късно, говорихме но тя ми се стори студена към мен. Днес аз я потърсих пръв, но телефона и беше изключен, когато го включи и звъннах веднъж - не ми вдигна, втори път пак не ми вдигна, писах и СМС - Какво прави, тя пак не отговори. Звъннах и още веднъж пак не ми вдигна, на четвъртия път ми вдигна. Попитах я какво става що не ми вдига, тя каза че била много заета и имала много работа....... поговорихме малко но си личеше че се прави на интересна, правеше се че не си спомня че предната вечер сме говорили и т.н. Въобще според мен се опита всячески да ми покаже че не предизвиквам интерес у нея...
Моля помогнете със съвети..... много съм хлътнал по това момиче (тя е на 18, аз съм на 25). Не виждам къде е вината ми за държанието ми. Ще се радвам да получа полезни съвети и мнения за държанието и....