Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Забелязвам, че за теб общуването се свежда до скайп, чатове и пращане на снимки. Това е нереално. Това не може да ти даде представа за това, какво хората мислят за теб наистина.

Първо както казах по-горе между красота и външен вид има огромна разлика. Красотата е субективно понятие и ако според някой си красив, то според друг може да си грозен. Няма дефиниция за красота. Обаче външен вид е съвсем друго. Това включва - начин и стил на обличане, прическа, аксесоари, потдържане на хигиена, потдържане на тялото във форма, бръснене, рязане на нокти .. Тези неща вече си зависят изцяло от теб и имат по-голямо значение.

При едно истинско запознанство с момиче (не по чата), има няколко компонента, които имат значение: Външен вид (не красота), глас!!, маниер на поведение, аромат (колкото и хората да не обръщат внимание на това), умение да се справяш в различни ситуации, излъчване като цяло.. Всичко това ти изгражда едно самочувствие, което си личи още в самото начало и кара хората да те приемат на сериозно. Разбира се в чата тези неща няма как да ги приложиш и за това снимката е единственото нещо, на базата на което ще те оценят, но пак казвам - нереално.

Не искам да ми даваш твоя снимка, защото аз или който и да било друг, не сме хората които ще ти кажем "красив си" или "грозен си". Това, че в интернет някой ти го е казал няма абсолютно никакво значение.
Добре, сервирам ти още един случай. Чатих си няколко месеца с едно момиче (бяхме ваканция) и така и така не завърших 8-ми клас... няма значение. Тя ме видя и ме викна обаче тя беше с много приятели а аз бях само един приятел и ме хвана срам. Не се обърнах, на следващия ден тя ми писа в skype представяше се за някоя нейна приятелка но аз знаех че е тя. Нарече ме грозник и не помня с какво още ме обиди. Нещо да имаш да кажеш? Аз знам че ако бях някой красавец тя нямаше да посмее да го напише това.