.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Ти ли ще ме учиш след като съм имал толкова лични опити? Много пъти са ме отрязвали и само заради външния ми вид. Аз винаги съм бил пич и те ми се кефят но като им покажа моя снимка и те започват нещо от сорта "заета съм" или пък изобщо не ми отговаря. Имах един случай които направо ме разби. Нали аз винаги си пиша като забавен човек, винаги съм забавлявал хората, и написах на едно момиче че има много хубави снимки и тя ми поиска скайп початихме си накрая тя ми искаше моя снимка. Аз и казах че давам само на специални хора, и като и пратих моя снимка тя вика "ti si lud". За това вече не се занимавам с противоположния пол, не казвам че съм станал гей ами че се отдадох на самотата. Имам само 2 приятели. Изобщо не ми говори че външния вид е последното нещо което ги интересува. Ако искаш да ти дам и моя снимка?
    Забелязвам, че за теб общуването се свежда до скайп, чатове и пращане на снимки. Това е нереално. Това не може да ти даде представа за това, какво хората мислят за теб наистина.

Първо както казах по-горе между красота и външен вид има огромна разлика. Красотата е субективно понятие и ако според някой си красив, то според друг може да си грозен. Няма дефиниция за красота. Обаче външен вид е съвсем друго. Това включва - начин и стил на обличане, прическа, аксесоари, потдържане на хигиена, потдържане на тялото във форма, бръснене, рязане на нокти .. Тези неща вече си зависят изцяло от теб и имат по-голямо значение.

При едно истинско запознанство с момиче (не по чата), има няколко компонента, които имат значение: Външен вид (не красота), глас!!, маниер на поведение, аромат (колкото и хората да не обръщат внимание на това), умение да се справяш в различни ситуации, излъчване като цяло.. Всичко това ти изгражда едно самочувствие, което си личи още в самото начало и кара хората да те приемат на сериозно. Разбира се в чата тези неща няма как да ги приложиш и за това снимката е единственото нещо, на базата на което ще те оценят, но пак казвам - нереално.

Не искам да ми даваш твоя снимка, защото аз или който и да било друг, не сме хората които ще ти кажем "красив си" или "грозен си". Това, че в интернет някой ти го е казал няма абсолютно никакво значение.
    Последно редактирано от RapExotic : 07-29-2014 на 08:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си