.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Ти да видиш как една тема можела да повлече крак. Не виждам какво се оплакваш толкова много, аз наранявам всеки който се докосне до мен, хайде има хора които наранявам и оставам напълно равнодушен след това, ама в повечето случаи наранявам хора за които бих дал всичко принципно. Та такова е положението, наранявам често близките си, половинките си, нараних доволно хора които не са сред живите и към които никога не мога да изкупя вината за държанието си. Детето в мен умря отдавна и хич го няма, рядко мога да се зарадвам на нещо дори когато е наистина ценно (не материално). Ако има ад, аз сигурно си имам запазено ВИП място.

Интересно ми е само, защо след като си на около 23 може би ? Продължаваш да се държиш като дете, криеш се зад някакви думи, увъртания и лигави фрази. Защо го правиш ? Доставя ли ти някаква утеха или поне допринася ли за изграждането на илюзията която се надяваш някога да се превърне в реален свят ?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    'ма защото не съм такова
    Това е само.. не, не е обвивка, ок.

Представи си едно ядро, обвивката на което е 'мило дете', следва кофти вътрешност и най-вътрешната част (мантия ли беше? все тая, май не) отново 'мило дете'. И ако някой някога успее да пробие втората обвивка и продължи да ме обича въпреки нея, бих му се преклонила.

Аз бих си позволила да лъжа, за да запазя нещата красиви. Но в това трябва да си повявам преди всичко и на първо място аз самата, за да ми повярва който и да е друг. А аз супер успешно си вярвам на лъжите. Мога да изтрия наистина цяла една случила се реалност само като си кажа 'Това не се е случило.'. И всички отново ще са щастливи. Даже няма 'отново', защото.. 'това никога не се е случвало.'..
    И това не го намирам за лошо. Знам си само аз, няма пострадали и т.н. Но така ли трябва да бъде? Ако някой знае за всичко това, но има избора никога да не го разбере, какво би предпочел? Би ли бил щастлив, живеейки в лъжа (макар че дори няма да знае), или би искал да знае цялата истина?
    Когато ме излъжат ставам особено свирепо безразличен към живота на човека който си го е позволил. Лъжите разяждат като киселина, особено когато са спрямо хора на които държиш.
    Последно редактирано от draid : 07-28-2014 на 21:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си