- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЖИВОТЪТ МИ Е ПЪЛЕН
ще се изненадаш колко се навиват. Отдавна не се наричам геймър защото нямам времето да играя, но лично аз като тийн /мамка му още 5 месеца ;с/ си правех стабилни пари от геймингсъщо и ходех на работа когато мога, но зимата ;д си се забавлявах и си изкарвах достатъчно, че да не искам от нашите. И то с удоволствие и усмивка правех по 500-800 лв месечно без много зор.
![]()
Така, че не ми обяснявай кой колко е правел. Искаш ли, си намираш пролука и правиш пара.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
от геймър до хирург и автомобилен състезател
обичам този форум ;3
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Lineage 2 Official Retail TEON server /EURO PTS
10 милиона in-game currency продавах за 1.5 $
На ден минимума ми беше 100 милиона / за около 6 часа хард фарм и търговия.
Смятай за месеца
Олигофрен. Отделно обработвах клипове и продавах items за $
Но играя от Korean OPEN-BETA I know the game in and out.
Можеш да гугълнеш за мен /пиши Лс и ще ти дам ник нейм
почти всички, които са играли и или играят ме знаят, макар да съм близо 2 години офлайн.![]()
Dr. Gregory House
О и ти казах, че отдавна не се определям като геймър. Играя рядко и по малко / главно дота / за удоволствие.
Т'ва не пречи обаче, да хвърлям по око две на гейминг света, веднъж на няколко дни.
Dr. Gregory House
да, същото като да цъкаш на линкове. дъвка залепена на монитора
И за това, че много хора са пропушили (от мода и простотия) - трябва да стане популярна дейност и да се зомбираш пред компютъра за кеф? По-добре ще е да сложат ограничения за тези работи.
Миньора изкарва полезни изкопаеми.
Сапьора обезврежда бомби заплашващи хиляди хора.
Да играеш на ЦС не е работа, въпреки че се печелят пари.
Виж, не отричам работата по компютрите, оформяне на проекти, филми, матрици и тнт, но лично за мен геймърите освен да играят и да печелят, пък ако ще и хиляди печалба, не мога да ги възприема за ,,работещи'' хора, които правят нещо полезно за обществото. Все едно е да се издигнеш без да ти пука за другите хора и да мачкаш всичко живо под теб, като действително така се получава винаги.
Понякога е по-добре да замълчиш, а не след това да опитваш да убеждаваш околните, че не си идиот.
Геймър работещ на магистралата, ще изкарва много повече.
А навсякъде чета, че нямало кой да работи на полето, когато всички като теб, са квалифицирани точно за такава работа.
Последно редактирано от papugai : 07-29-2014 на 19:17
Сори, ама тва ми мяза на вибратор
Тъжно е да се биеш в гърдите, че си висшист, пък да не можеш да напишеш думата правилно. Пък и не знаех, че в милата ни родина е гордост да си висшист, де. Че е необходимост - необходимост е, че е срамота да си без висше - така е, ама айде барем да пишем правилно.
Можем да спрем да си плюем специалностите, щото доникъде няма да стигнем.
Туй са ми скромните впечатления от темата, иначе честито на авторката! Дано се окаже твоята специалност, твоето поле за развитие и да няма излъгани очаквания!
като спреш да се 'впечатляваш' ще видиш същинското предназначение на темата ;]
оо, колко щастливо звучи поста и темата ти! явно наистина се радваш
честито <3 :д
Колко щастлива тема, а няколко човека я развалиха.
Спамете си на друго място за игрите и просто поздравете момичето. -.-
Честитка, Боряна.
Успех във всичко, прекрасни преживявания с колеги/жки и много взети изпити! <3
*сън*
културологията е по-безполезна и от икономическата специалност![]()
Dr. Gregory House