.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Захранване ?

От 4 дни не бях яла почти нищо и съм свалила 3 килограма. Ядох само банани, ябълки, мляко .. Не съм го направила умишлено наистина, но така се получи, че напоследък се притеснявам много, защото всеки ден все по-лоши неща се случват и ми е много трудно. Бях в депресия сякаш тези дни и не съм яла нищо, защото не ми се ядеше. Ако някой е имал такива моменти моля да ми каже след този глад как се захранва, но без да качва килограмите ? Не съм го направила, защото искам да отслабна не ми е до това, но го направих и нямам желание да си върна старите килограми ..

Моля не ме нападайте заради тези килограми

Мега фен
    Град
    <3
    аз пък точно това мисля да направя тея дни, за да сваля някой излишен килограм ^^

храни се по-често но по малко
    свари/изпечи си картоф
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    аз пък точно това мисля да направя тея дни, за да сваля някой излишен килограм ^^

храни се по-често но по малко
    свари/изпечи си картоф
    Яж това което и аз и си ги свалила 3-4 килограма. Мерси за отговора Четох преди малко, че едно ядене трябва да е колкото шепата ти

Ами да по-малко трябва да се яде, но не се нахвърляй на тежки храни

Мега фен Аватара на draid
    Аз преди време карах 2 седмици на мюслита с прясно мляко и веднъж седмично риба и после преяждах буквално от една супа, пък ако хапна нещо по-сериозно имах усещане, че съм изял бомба.

Голям фен Аватара на Dusty
    Може и филийка да си препечеш, но без масло отгоре. Иначе картофи, повечко плодове и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си