- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Роми, побоища, закрила на детето, скандали...
Ще и махна наморника и ще я насъскам срещу тях, след това ще ми се молят да я прибера.
Много начини има да реагираш, но никога не бих ударил дете, дори не бих си помислил да ударя дете, без значение какво прави, не е като да може да ме набие, за да се налага и аз да регирам по същия начин.
хахахаха, живея в гетото, няма големи, малки, стари, жени или деца, всичко е под ножа. Бях на 15, когато за първи път ми опряха желязо в главата, след това нямах страх от нищо, как още никой не се е сетил да прилага подобна терапия ми е чудно.
те обикновено и на 'изчезвай' се махат
следващата стъпка е шут в гъза което не може да се каже че е големия бой
аз ли се обърках
не говорим ли за 8-9 годишни
не че на по-големи дори не е по-лесно
нещо в гласа ти ли има
как така
Не става с добро, но с лошо още по-малко. Начина е да ги игнорираш, децата правят неща без да мислят, все едно някой бавноразвиващ се да набиеш, защото направил нещо.
hahahah, щом се е стигнало деца да те замерят с камъни, значи нещата са зле.
И не знам дали децата не мислят.. Умни са, разбират до голяма степен случващото се, доказано е това. А по-големите - 12-14, 15 годишните правят такива мизерии и изродски неща, а пред родителите си и другите хора се държат като ангелчета.
hitri sa
И ти да си роден в джунгла, ще се научиш рано да се бориш. Не е до хитрост, а е начин да оцелееш
колко майсторски споменаваш че си малка сладка и с момичешко излъчване
фул респект йо нига мен
Кажи го на старите ми съученици в основното, които пребиваха за удоволствие и кеф. Дали са се променили, един Бог знае. Но тук ми идва идеата, че каквито циганета има според някои, че не бивало да продължават да живеят, има и същите българчета на богати родителите, дето се превръщат след време във още по-големие изруди.
Аз също си спомням като много малък, че съм правил гадни работи, които сега съжалявам и не бих направил, но помня и че тогава знаех какво правя. Не знам как да си го обясня това. Обаче дали е така при всички хора?
Деца не пребиват, а набиват, огромна е разликата, никой не е умрял от това.
Не се излагай с тая глупост, че като малък си знаел, какво правиш, защото като те гледам сега, май няма някво голямо развитие.