.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ветеринарна медицина

Здравейте, има ли някой, който учи във Ветеринарномедицинския факултет в Тракийския ? Учи ли се химия ?

Мега фен Аватара на pandabear
    би трябвало в началото биохимия, а малко по-късно молекулярна биология, патология и фармакология, които също са си доста свързани с химията.

Благодаря ти за отговора ^__^

Мега фен Аватара на pandabear
    няма проблем, ако потърсиш в сайта им би трябвало да има пълен учебен план

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Според мен би трябвало да се учи под някаква форма поне няколко семестъра, но не съм напълно сигурен. Потърси Skatew или нещо такова (потребител). Мисля, че той е ветеринарна медицина, само че в Лесото.

всичко се започва от нулата

От нулата т.е. от материала за 7-ми клас ? Не е ли това смисъла на училището - да знаем нещо, като идем в университет ?Би трябвало да се учат по-сложни неща...

Цитирай Първоначално написано от dmes Виж мнението
    От нулата т.е. от материала за 7-ми клас ? Не е ли това смисъла на училището - да знаем нещо, като идем в университет ?Би трябвало да се учат по-сложни неща...
    не.
    започва се от строежа на атома като постепенно се разширява материала в различни посоки, но разбира се не от всичко, което се учи в 9, 10 , 11 клас по химия.. Научаваш там една дифузия, осмоза и тва е общата химия ..

другата химия за определяне на състава на храни и тнт няма общо с тази

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си