.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем при пушене !

Здравейте ! Пред 5-6 месеца започнах да пуша. В началото, както е при всеки ми се виеше свят при запалване на цигара. След време това спря и нямах проблеми с пушенето - сутрин чак с кеф ставах, знаейки, че преди първия час ще си запаля цигарка с кафенцето. Един ден обаче се случи нещо странно, което така и не мога да си обясня. Имах 1 цигара и една половин. Реших да махна половинката и запалих нея първо. Като дръпнах пак ми се зави свят и щях да припадна. Уплаших се много и пих вода да се посвестя малко. Оттогава с всяка цигара ми става така и най-учудващото - спря да ми се пуши. Да, съгласен съм, това е нещо хубаво и много хора биха се радвали ако им се случи. И аз се радвам, но наистина ми липсва самото пушене. Много хора ще кажат, че това е глупово и аз мисля, че е така, но просто наистина не мога да си обясня какво се случи. Притеснявам се да не е защитна реакция на организма. Принципно съм с астма, която е лека, дори лекарите ми казват, че всичко е наред и дробовете са ми много добре - както казах нямах проблеми след първите 2 седмици, когато започнах да пуша. Ако някой е изпитвал същото или може да ми помогне, ще се радвам ! Благодаря предварително.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Пушиш повече заради самото удоволствие или газарията?
    Като си асматик защо въобще си ги започнал?
    Опитай се да ги спреш, замести ги с нещо друго. Някои хора ги заменят със сладки, солети, дори със семки. Намери нещо, което обичаш да ядеш или пиеш, примерно и винаги като ти се яде го яж/пий.

Мега фен Аватара на draid
    Самият факт, че в началото му се е виело свят и не се е чувствал добре обаче е продължил да пуши отговарят ясно на въпроса ти. А отделно какво има да коментирам въпроса, че има астма и пуши. То трябва да си някакъв напълно скопен умствено индивид за да го правиш. Детска му работа, а се написал на 18... вероятно не е над 16

hey.mistery благодаря ти за отговора ! draid наистина съм на 18 и причината да започна изобщо не е газария разделих се със момиче, което обичах много и имах две годишна връзка с нея. Цигарите ме успокояваха и не съм първия прибегнал към тях. Не знам защо така негативно си настроен, наистина искам мнение, не някой да ме съди Не съм глупаво момче да си тровя здравето за гъзария и т.н. Както казах астмата ми не е като на другите, не използват инхалатор от близо 10 години и не съм имал повече от 4-5 дихателни проблема в съзнателния си живот. Бягам като кон и се уморявам трудно. Докторът ми се пошегува преди време, че имам дробове на плувец. И повторя, всеки който започва да пуши има проблеми първите 1-2 седмици - приятели съм питал, чел съм в интернет - при почти всеки е така ... по-късно нямах проблеми и си пушех с кеф.

Мега фен Аватара на draid
    Искаш съвет ? Ето ти съвет: Спри цигарите и се дръж като мъж, не се опитвай да бягаш от отговорност и да се успокояваш с глупости. Всеки се разделя с някого когото обича, всеки страда. Астмата си е астма и може да се влоши, а с цигарите никак не и помагаш да не се влоши, всичко което споменаваш ще бъде унищожено от цигарите в близките години.

Ще се вслушам в този съвет. Благодаря !

NoNick13
    Guest
    Спри да пушиш веднага! Ще съжаляваш и няма да можеш да се оправиш! Замисли се много добре преди да си вредиш на тялото.

Ей , от цигара умри , гъзар бъди!
    ОРГАНИЗМЪТ ТИ САМ ТИ КАЗВА КАКВО ДА НАПРАВИШ !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си