Здравейте ! Пред 5-6 месеца започнах да пуша. В началото, както е при всеки ми се виеше свят при запалване на цигара. След време това спря и нямах проблеми с пушенето - сутрин чак с кеф ставах, знаейки, че преди първия час ще си запаля цигарка с кафенцето. Един ден обаче се случи нещо странно, което така и не мога да си обясня. Имах 1 цигара и една половин. Реших да махна половинката и запалих нея първо. Като дръпнах пак ми се зави свят и щях да припадна. Уплаших се много и пих вода да се посвестя малко. Оттогава с всяка цигара ми става така и най-учудващото - спря да ми се пуши. Да, съгласен съм, това е нещо хубаво и много хора биха се радвали ако им се случи. И аз се радвам, но наистина ми липсва самото пушене. Много хора ще кажат, че това е глупово и аз мисля, че е така, но просто наистина не мога да си обясня какво се случи. Притеснявам се да не е защитна реакция на организма. Принципно съм с астма, която е лека, дори лекарите ми казват, че всичко е наред и дробовете са ми много добре - както казах нямах проблеми след първите 2 седмици, когато започнах да пуша. Ако някой е изпитвал същото или може да ми помогне, ще се радвам ! Благодаря предварително.