.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Телефон!!

Talking Телефон!!

Скоро от Виваком ще си вземам нов телефон. Проблема, е че не знам на какво да се спра. Обмислях за онези Нокиа Лумиа, който са с Windowс. Някакви мнения за тези телефони, доволни ли сте?
    Последно редактирано от Smoooke : 07-31-2014 на 09:05

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Моят е такъв. Уиндоуса е малко изостанал все още пред Андроида и да ти кажа, по-добре си избери някой с Андроид, макар че аз моят телефон си го харесвам и не искам да го сменям, просто защото съм свикнала с него, иначе много ядове съм брала с тази операционна система

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Подкрепям андроида.

Talking

Проблема е че ми е писнало от андроид. Сегашния ми телефон е с него, таблета също. Не знам обаче какво да очаквам от Windows, дали ще ми хареса, няма ли.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Телефон с windows е лош избор според мен. Щом си свикнала на Android, ще ти отнеме доста време, за да свикнеш на Windows. А и тая операционна система просто е гадна. Доколкото разбрах Nokia даже ще започват да правят телефони с Android. Просто много малко хора вече купуват Nokia именно заради операционната им система.
    I`m trying to make your dreams come true...

Аз имах една Nokia Lumia 920 и ОС беше пълна боза.Сега съм с Xperia Z1 Compact с Андроид 4.4.4 и съм много доволен.Естествено аз ти давам съвет и не те принуждавам да си вземеш Андроид защото избора си е твой

Доста съм раздвоена. Най-добре като отида на място да видя какво ще ми кажат и хората от Виваком

Супер фен Аватара на sometimes_
    Те ще ти предложат телефон, за който имат таргет. Допитай се до твои близки, които разбират от тия неща. "Хората от Виваком" имат таргети и е близко до акъла, че ще ти предложат това, за което ще получат пари.
    I`m trying to make your dreams come true...

Да прав\а си всъщност. Май ще заложа на съвети от близки и това, което на мен най-ми хареса.

Ще се възползвам от темата и малко ще поспамя, защото не ми се прави нова..
    Въпросът ми е относно за телефоните, де..
    Моят е Sony Xperia J и явно не може да се снима home schreena от него. Та въпросът ми е... Има ли някакви програми за снимане на home schreen .. Надявам се да сте ме разбрали..

"задържаш едновременно volume - и power бутона" .. Това поне пишеше в google

Цитирай Първоначално написано от xNarcisseNoir Виж мнението
    Ще се възползвам от темата и малко ще поспамя, защото не ми се прави нова..
    Въпросът ми е относно за телефоните, де..
    Моят е Sony Xperia J и явно не може да се снима home schreena от него. Та въпросът ми е... Има ли някакви програми за снимане на home schreen .. Надявам се да сте ме разбрали..
    Ако не стане това, което Smoooke написа, ето програмка:
    https://play.google.com/store/apps/d...oft.screenshot

Зависи горе долу с какъв бюджет разполагаш? Какви параметри желаеш? Около 5 инча или повече? Относно О.С. Андроид е доста по-доброто решение!

Самсунг с4 е с доста добра цена, е наистина от 2013г е, но спрямо с5 разликите са минимални а цената е почти Двойна..

Ако си фенка на голямите телефони бих ти предложил Ноут 3 или Галакси Мега 6.3( Лично го ползвам)

Аз лично не харесвам огромните телефони понеже:
    1.Не е много удобно да си го пъхнеш в джоба или пък портмонето.
    2.Таблета ми е 7' inch.
    А с4 наистина е добър избор. Познавам хора, който имат и са доста доволни.

Цитирай Първоначално написано от Smoooke Виж мнението
    А с4 наистина е добър избор. Познавам хора, който имат и са доста доволни.
    На мен като цяло марката Samsung ми прави много добро впечатление. Подкрепям с4 и с5.

ПП. Самсунг наобратно е Гнусмас

За мен 6.3 инча ми са добре защото го използвам както за работа така и като пътувам, но щом ти трябва по-малък телефон и на добра цена С4 ще ти свърши работа, в интернет магазин може да го намериш около 550 до 650лв.. Не ти препоръчвам да се ангажираш с Договори с която и да било компания мтел,глобул,вивател, Вземи си го от друго място.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    трябва да си пълна глупачка, че да си вземеш телефон с windows

Ами аз съм с Sony Xperia E. Имам го от една година и за тази една година е ходил 4 пъти на ремонт. Иначе аз бих си взела HTC , но все пак ако ти е писнало толкова много от Android си вземи телефон с Windows какъвто модел ти хареса, все пак тук даваме само идеи а ти вече сама ще прецениш

С която и да си операционна система си има от време на време бъгове.
    Андроида на мен си ми харесва. С LG Optimus L7 съм от края на декември и съм много доволна.

Събери си повечко парички и си вземи iOS и няма да имаш грижи!!!!

Windows е много объркана операционна система и ще ти трябва много време да свикнеш , затова не ти я препоръчвам, но все пак ако си решила че искаш windows разгледай първо в някой магазин въпросните телефони с windows и виж дали би могла да се оправяш с него Аз съм фенка на андроид и IOS и съм много доволна и от идвете операционни системи . Много добри варианти са iphone и samsung note 2/3 или пък htc one m8 , но все пак всичко зависи от твоя бюджет

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Аз съм с Нокиа Лумиа и съм супер доволна, понеже предишната система ми беше Андроид и исках да сменя малко... Windows, не е лоша система, просто все още не е толкова развита като другите, но не мога да се оплача. Принципно съм останала с впечатление, че Нокиа са доста здрави телефони, преди имах Самсунг, не съм толкова доволна колкото от сегашния, а и не исках същата марка, понеже всички са ми доста еднакви. Така че, съветвам те ако искаш нещо ново и разнообразно просто да смениш марката.
    ПС: не разбрах защо повечето казват, че отнема време да свикнеш с Windows, много лесно се работи с него. #nohate

Съветвам те да си вземеш телефон с Андроид. Операционната система е много по-добра и качествена от колкото Windows.

Ако искаш висок клас телефо си вземи едно Samsung Galaxy S5, като не ти харесва андроида, може да го къстъмнеш, да му сложиш някой друг къстъм ром или още по-добре, да изчакаш 2 месеца и да му качиш Ubuntu Touch... Android е базиран на линукс и идеята му е, че можеш да направиш почти всичко на него, включае да го настроиш как да изглежда. Примерно на моя съм му сложил CyanogenMod 11 Android 4.4.4 и съм го направил с една брутална червена тема https://drive.google.com/file/d/0B_4...it?usp=sharing

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Аз съм с Нокиа Лумиа и съм супер доволна, понеже предишната система ми беше Андроид и исках да сменя малко... Windows, не е лоша система, просто все още не е толкова развита като другите, но не мога да се оплача. Принципно съм останала с впечатление, че Нокиа са доста здрави телефони, преди имах Самсунг, не съм толкова доволна колкото от сегашния, а и не исках същата марка, понеже всички са ми доста еднакви. Така че, съветвам те ако искаш нещо ново и разнообразно просто да смениш марката.
    ПС: не разбрах защо повечето казват, че отнема време да свикнеш с Windows, много лесно се работи с него. #nohate
    Windows Mobile е далеч по-стара операционна система от Android ... Ако не ме лъже паметта първите сматфони бяха на нокия със Сибиън и после моторола излезе на пазара със своите смартове с Windows Mobile... Просто говорим за Windows и Microsoft... Развитието е... потресаващо бавно.

Андроид се разви много бързо и продължава със същите темпове защото е линукс в основата си, ergo Андроид е с отворен код, който всеки потребител може да изменя и да добавя нови неща, което прави развитието на системата 90% зависещо от общността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си