.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Шрифт за телефона ми…

Здравейте! Днес си изтеглих шрифта Cooky Choky или нещо подобно беше от Google Play магазина, но не знам как да го активирам този шрифт, търсих навсякъде из настройките и не можах да открия нещо подобно.

Може ли да ми помогнете, че ме радва самия шрифт и искам да съм с него? С Sony Xperia съм.

anonymous682486
    Guest
    Шрифт? Може ли линк към шрифта в гугъл магазин?

То си пише: ChokyCooky Font for Apex
    Това значи, че шрифтът е за Apex Launcher.

А как мога да се сдобия с този шрифт за моя телефон?

Вече си инсталирал шрифта, дотук добре.
    Сега инсталираш и лаунчера: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=bg
    Като те пита кой лаунчер да ползваш по подразбиране слагаш тикче долу и избираш Apex Launcher.
    На началния екран ще ти излезе иконка: Настройки на Apex
    Влизаш там и избираш Настройки на теми. Там ще се появи шрифта, който си инсталирал. Отваряш го, трябва да има тикче до Шрифт. След това натискаш Приложи и шрифтът трябва да се е променил.

anonymous682486
    Guest
    А шрифта има ли кирилица? Аз не виждам да има кирилица, то явно само на латински букви ще ти излезе така както е показано на снимките, на български букви ще ти излиза на маймуница. Виж дали ще стане ако не стане ти препоръчвам да не се мъчиш с търсенето на шрифтове, не вярвам да има кирилизирани шрифтове.

има http://www40.zippyshare.com/v/49403176/file.html
    но си се преебал, този шрифт е само за иконките

Така, при мен се получи супер, но при една приятелка и във Facebook в чатовете шрифта е този якия, при мен не.. Как мога да го оправя и в приложенията да е с този шрифт?

Никой ли не знае? Много ме кефи този шрифт, но не знам как да го направя така че и да е в приложенията, не само по иконките на екрана.

Казвай какъв ти е смартфонът, аз ще потърся.

А с коя версия на Андроид си?
    Настройки -> Всичко за телефона -> Версия на Android

Трябва да се руутне телефона, за да можеш да смениш шрифта. Без него за съжаление не може. Руута ти дава пълен контрол над устройството и можеш да променяш всичко по него, дори да триеш системни приложения.
    Тук е описано как става руута в първия коментар:
    http://www.androidbg.com/forum/topic...ia-l-root.html
    След като е руутнат, не забравяй да рестартираш телефона.
    Кажи като си готов с руута да сложиш и шрифта.
    Последно редактирано от Ryuko : 08-01-2014 на 12:50

Ако те е страх да руутваш, ще търся някаква друга програма.

Не че ме е страх, но по принцип само за това не мисля да си бутам телефона чрез руут и т.н.

Ако намериш някакъв по-скромен вариант, ще се радвам да го чуя, ако ли не - ще си карам така.

Твоята приятелка е голяма късметлийка, сигурно е със Samsung. При тях в настройките лесно може да се сменя шрифта.

Дам, мисля, че е така. Ето даже тя самата ми прати снимка:

desyyy
    Guest
    Здравейте, искам да попитам как да си сменя шрифта на телефона ми тъй като в настройките я няма опцията. Опитах със много приложения от гугъл магазина, но с никое от тях не стана. Или аз не го правя както трябва или просто е невъзможно да се смени. Телефона ми е Huawei p8 lite. Ще бъда много благодарна на всякаква помощ.

vsetaia
    Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си