.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен
    Град
    <3

Вредно или полезно е..

..сладкото и конфитюра? Имам предвид.. сладко от малини/ягоди/боровинки/етц..
    И ако го използвам за подслаждане на каквото и да е вместо бяла захар, няма ли да е по-добре?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Зависи как е правено, в него може да има повече захар, отколкото в нормалната.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Зависи как е правено, в него може да има повече захар, отколкото в нормалната.
    Аха.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ..сладкото и конфитюра? Имам предвид.. сладко от малини/ягоди/боровинки/етц..
    И ако го използвам за подслаждане на каквото и да е вместо бяла захар, няма ли да е по-добре?
    Ее, Щруди, зависи какво е. Ако си го правила сама и знаеш колко захар има, окей.
    Пък и не става за всичко - за мъфини може, ама в чая конфитюр ли ще си сложиш?

Голям фен Аватара на chushkopek
    А ако някой ми дефинира "полезно" и "вредно" може и да получи стойностен отговор на такъв въпрос. Без тези дефиниции мога да кажа само, че ако избягваш захарта, не са алтернатива поради високото съдържание на такава. От друга страна най-вероятно са по-богати на микронутриенти от чистата захароза.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ама в чая конфитюр ли ще си сложиш?
    да ^^
    когато си правя прясно мляко с овесени ядки, слагам малиново сладко и е мега вкусно ^^
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ми, принципно в сладкото има доста захар. И според мен е все тая дали ще сложиш едното, или другото. Разликата ще е единствено във вкуса.

Мега фен
    Град
    <3
    тъжнена
    4XCOKИ

Сладката от магазина, със сигурност съдържат и подсладители. Иначе в домашното сладко има много захар. Така излиза, че е същото като да си сложиш просто захар, а не сладко в чая. Защо не пробваш с мед?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си