.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Помощ!

NIcolleeeee
    Guest

Exclamation Помощ!

Здрасти ) Така на диета съм от 11 дни по точно не но диета а на режим (90 дневната) но стомаха ми не изчезва, нито паласките?! Моля виии кажете ми как да ги махна тези паласки и този корем Правя през ден по 30 коремни не ям много, е днес ядох малко повече но за един ден нищо няма да стане Кажете какво да правя..

От 11 дена няма да има разлика. Прави по 30-40 мин кардио и така ще стане по-бързо

NIcolleeeee
    Guest
    А какво точно да правя , да тичам на пътека, да въртя колело ли, че по принцип в момента нямам възможност за фитнес? Много искам да ги махна тия паласки като облека някоя рокля и.............

Кардио(можеш да тичаш),упражнения с тежест,добър хранителен режим.Това и ви ще има резултати.

Бягай, карай колело, скачай на въже и има програми в интернет с упражнения

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    За 11 дни какво очакваш да стане? Първо, по 30 коремни през ден ми звучат адски малко. Ако искаш бързи резултати, прави 3 пъти по 3 серии по 30 на ден. Това можеш да го приемаш символично. Всъщност изтегли си някакви клипчета с тренировка за корем, защото трябва да тренираш всички мускули на корема с различни упражнения. И второ, трябва да правиш кардио - тичане, скачане на въже, каране на колело. По-зарибените по фитнес, биха ти казали че бягането повече от 15-20 мин не е полезно и по-добре да редуваш спринтове с няколко минути ходене и да направиш няколко серии така. Не очаквай мигновенни резултати особено без тренировки.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

NIcolleeeee
    Guest
    Ох днес уж щях да съм на плодове а ядох пица :'(

Aко чистиш не е особено добрa идея дa консумурaш много плодове.До обяд или след трен може

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Стегни се малко де, нещо не виждам да си много мотивирана, тичане всеки ден и правилно хранене ще са достатъчни.. и яж плодове, колкото искаш, няма да ти навредят, стига да не ядеш боклуци като пица, пий вода и тази 90-дневна изобщо не ме кефи, но това е лично мнение...защо не пробваш просто да намалиш калориите?

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    https://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I

Пробвай това .. поне ще се забавляваш докато тренираш .

Аз толкова пъти го правя , че вече наизуст ги запомних упражненията

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    От коремните не се отслабва, четох го в един сайт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си