.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    anonimous2224
    Guest

Unhappy Никога не показа, че му пука.

Преди известно време имах сериозна връзка с едно момче. Бяхме заедно 7 месеца. В началото той се държеше много добре с мен, но после започнаха постоянни скандали за абсолютно всичко, трябваше дори да се крием, защото той не можеше да откаже на едно момиче. Аз се съгласих с това. Постепенно започна да измисля куп оправдания и ме търсеше само при нужда. Прекратих това безумие и почнах да излизам с едно момче. Той не успя да го замести и се разделихме. Преди няколко дни бившия ми писа. Държеше се необичайно мило, казваше ми, че ме обича и че иска да сме заедно, и когато се съгласих да опитаме отново той извади онази лошата страна и почна постоянно да ме унижава и обижда. Прекратихме всякакви отношения, но ситуацията е такава, че често се виждаме. Сега той ми липсва и никой не може да запълни тази празнота.
    Ще се радвам, ако някой ми даде съвет.

hearttttk
    Guest
    Какъв е смисъла да бъдеш с някой, който не те уважава?!? Кажи ми.
    Няма смисъл, липсва ти, не липсва ти, пак същото ще се повтори. По- добре се опитай да го забравиш, просто не си заслужава.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Твърде много драма. Веднъж те е наранил и се е държал така, откъде си сигурна, че нещата няма да се повторят? Един от най-големите проблеми е, че много хора сравняват настоящите си гаджета с бившите, това винаги разваля връзката. Решението е изцяло твое, но според мен не би трябвало да се връщаш при него. Имала си чувства, но с времето ще отминат, ще срещнеш някой друг, който да те накара да го забравиш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от anonimous2224 Виж мнението
    Държеше се необичайно мило, казваше ми, че ме обича и че иска да сме заедно, и когато се съгласих да опитаме отново той извади онази лошата страна и почна постоянно да ме унижава и обижда.
    На колко сте всъщност? Това поведение не е достойно за един мъж. Не знам защо още се надяваш на него.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Явно се държи мило с теб, докато не станеш отново "негова". Тогава започва да прави с теб каквото си поиска. Не мисля, че това ще се промени. По-добре си намери някой друг.

Мега фен Аватара на 102
    искал е да те.. завие с одеалцето.. успял е, нали
    айдее

Мега фен Аватара на an7raks
    Щом ти липсва, значи си го търсиш... "Никой не може да запълни празнотата", щото си търсиш да те мачкат и да се държат гадно с теб, явно...

Поредния боклук... Прекъсни всякакви контакти с него, когато го засичаш се прави, че не съществува за теб и със времето ще го забравиш.
    Ако не стане така пробвай с ракия.

същото беше и при мен когато разбра че съм изцяло негова се държеше супер тъпото с мен - постоянно ми правеше забележки за нещо, все нещо намираше което да не му харесва. Опитах се да го оставя няколко пъти но не ме остави да си тръгна от него и пак му прощавах и той пак започваше да си показва рогата. И така историята се повтаряше няколко пъти .. накрая ми писна колкото и трудно да ми е.. липсва ми, но знам че ако се оправим пак - няма да е по различно от предните пъти. Не знам ти на колко си но аз съм на 18 а той на почти 20. Не всичко е до годините - някой просто не искат да порастнат. Така че моят съвет е колкото и трудно да ти е дори и да ти липсва страшно много, продължи си напред и ще намериш някой по добър, който те харесва такава каквато си !!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си