.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте,
    Имам следния проблем на почти 16 години съм и имам приятелка от няколко месеца, но проблема е там, че винаги когато се целуваме и т.н. получавам ерекция. Знам, че може би не е голям проблем, но все пак се притеснявам, че ако решим да го направим ше свърша прекалено бързо и почти винаги ми става някак си неудобно. Не съм от типа момчета "чикиджии", и не го правя мн често, мислех, че може би това е проблема, но не знам. Дали след като порастна още ще спре да става така? Моля за компетентни отговори, а не за подигравки.
    Последно редактирано от Firenzy : 07-29-2014 на 11:15

Природа...няма как да се борим срешу нея. И колкото и да е криво - първия път ще свършиш бързо...най-вероятно дори няма да се стигне до самия акт, ми само от допира на женското тяло до слабините ти ще се оцапаш. Споко - няма да си нито първия нито последния. Ако момичето има малко акъл ще знае защо се получава така и няма да те накара да се почувстваш неловко, а даже тъкмо обратното.
    Хубавото е че това се случва само първия път и колкото по-дълго и по-често се сближавате - толкова повече ще издържаш.

и последно - обикновено ако дълго време си бил с един партньор и след това останеш "на сухо" повечко време...при появата на нов партньор има голям шанс отново да ти се случи скоростното оцапване, ако при първия партньор не си се научил да се контролираш.

самозадоволяването няма да помогне да не свършиш почти веднага! единствео би ти помогнало след като се научиш да се удържаш, да издържаш много повече - просто организма ти свиква и не изпитва нуждата да се освободи. Ако пък го правиш малко преди срещата с момичето и съумеееш да се удържиш в началото...после можеш да изкараш доста дълго.

Имай предвид, че както и при теб...така и при момичето началото винаги е бързо и има шанс само като посегнеш да свалиш влажните й гащички да потръпне и да я зарадваш още преди да си си помислил...пиша това, защото в такъв случай е по-добре да изчакаш малко, защото след оргазъм всичко става доста чувствително и можете много да си скапете кефа.

Успех

Благодаря ти много за съвета, запознат съм с тези неща защото доста чета и се интересувам, но точно за това не намерих нищо.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    И да свършиш бързо, почваш втори път. И според мен трябва да се радваш. Вярвай ми, по-добре е да си го дървиш лесно, отколкото да си седи увиснал и да се чудиш какво да го правиш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първия път ще свършиш бързо. С всеки следваш път ще се научаваш да издържаш повече. Това не е повод за притеснение.

Мега фен Аватара на draid
    Никаква гаранция не е, че първият път ще свършиш бързо. Аз свърших напълно нормално първият път, така че не се притеснявай.

$alex$
    Guest
    Аз съм бях по същия начин когато бях на 14г. Ама вече не ми се дърви от приятелката ми когато се целуваме.

Няма лошо в това.

Като ти стане я подкани да ти духа и след това като го надървиш пак тя ще го направи и го вкарай, това е.
    Или алтернатива е да пиеш бром и повече няма да можеш да го вдигнеш изобщо...

Fragments
    Guest
    От както се помня ми става само от натискане с момиче,но както някой каза,това е природа и е по-добре да ти става лесно от колкото да не ти става изобщо,или да седи увиснал и да не знаеш къде се намираш.Това няма нищо общо с това колко бързо ще свършиш.Пък и какво като свършиш бързо?Няма да ти е трудно да го дигнеш пак и да продължите предполагам.Бъди по-позитивен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си