- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме приема във ФБ???
Харесвам едно момиче и реших да я намеря по фб и да и пиша уж, това онова.. ( ИМАМЕ някакви общи познати в ФБ) Пратих покана, ден,два никакъв отговор викам си ок, ясно щом и покана не ми приема значи ШАНС никакъв и премахнах поканата, а на живо да я заговоря знам ли, леко се притеснявам в такива моменти(или ако реша да и кажа нещо по-сериозно, да не ме отреже като първия пубер :Х )
И така от разговор на разговор с приятели разбрах,че това с Неприемането на приятелство в ФБ е доста срещано и че понякога Самите покани отиват в "раздел" "други" и не излизат в Известията на Потребителя...
Та да ли защото не ме харесва и за това не ме приема в Фб или самата система не и показва,че съм и изпратил Покана?
Просто ми стана интересно? Мнения?
Поканите са видими, личните съобщения отиват в папка други.
++
Пък и ,автора, много е лесно все по фейсбук да общувате, все по фейсбук да се сваляте... Като нямаш смелостта да идеш и да я заговориш на живо защо тя да ти обърне внимание? Защо си по-различен от останалите момчета, които я свалят? Това с тея покани в сайтове е супер тъпо ...
Като пращаш покана, пък напиши й 2 реда какво, защо, етц.
Аз не приемам покани от непознати, когато не се мотивират още в началото;
napravi si mnogo fb i se ot edin shte ti prieme slogi gotina snimka i prati pokana sled 2 sedmici da zabravi che predi si i pisal
Ужасно деградиращ е факта, че днес повечето флиртове и запознанства минават през Фейсбук. Това е просто някаква шибана покана, от някакъв си шибан акаунт, към друг шибан акаунт. Заключения от рода на "щом не ме приема във Фб значи нямам шанс с нея" са нелепи. Точно Фейсбук запознанството изглежда доста по-пубертетско, от колкото това на живо. Шансовете да отреже някакъв непознат в чата са в пъти по-големи от това, да отреже човек, с който се познава лично.
Много съм съгласна! Знам, че отговарям малко късно, но не мога да се сдържа! Как очакваш да те приеме, като дори не я познаваш на живо? Толкова малко смелост ли имаш? Толкова ли ти е ниско мъжкото самочувствие? Това дори говори лошо-първо да се запознаеш с нея във фб... И какво означава, че не знаеш къде живее? Как сме се запозвали преди фейсбук? Много е лесно така! Хора, осъзнайте се, пораснете!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Замислял ли си се, че причината да не ти приема поканата във фейсбук може да е защото иска да избегне запознанството в интернет?Може да желае то да бъде на живо?Поканата не е първото и задължително нещо, което трябва да направиш, за да се запознаеш с едно момиче.Заговори я първо и евентуално тогава и прати покана.
ne flirtuvai s nea namerisi druga priatelka![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от killer6 : 08-01-2014 на 18:15
Проблемът не е в системата на сайта, а в системата на запознанство. Не знам кога ще разберете, че фейсбук е за поддържане на вече съществуващи познанства, а не за създаване на нови.
Никога не приемам непознати. Фейсбук не е сайт за запознанства.
Значи на него/нея и излиза поканата, но просто я игнорира и натиска "по-късно" така ли да разбирам?
Да, така е.Само съобщенията могат да отидат в папка "други".Пробвай на живо с това момиче.
Може би просто се срамува или не приема непознати? Една неприета покана в фб не е края на света и според мен всяко момиче очаква първо да се запознаете на живо и след това покани в фб.
Е да донякъде сте прави заговори я на живо това онова.. но като съм я виждал едва два пъти и дори не знам къде живее, как да станат нещата???
FB убива истинската комуникация
по-добре ако се видите на живо я заговори