- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поле за притеснение
Здравейте,
Водя активен сексуален живот от няколко години. Не мога да се похваля с нищо. Имам въпрос, които ме притеснява малко и се надявам да получа желания отговор. Ще започна с това, че правя секс винаги с презерватив и се отнасям отговорно, но след последния път с приятелката ми нещо ме притеснява. Тя ме задоволяваше орално преди да стигнем същинската част, когато аз се превъзбудих и изпуснах предеякулационна течност. Тя продължи с оралната любов още няколко минути, след което се поцелувахме още малко. Преди обаче да поставя презерватива си го вкарах няколко пъти, за да я възбудя допълнително, след което си го изкарах и продължих по безопасния начин. Въпросът ми е има ли нужда от притеснение поради това, че след като съм изпуснал тази течност съм си позволил да проникна без защита?
Има малка вероятност за какво?
Приятелката ти в овулация ли е била изобщо? Не всяко проникване и не всяко изпразване в жена води до бременност.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тема: Поле за притеснение
Виж са.. Тате е гинеколог и мога да ти кажа, че в предеякулационната течност спермата е толкова минимална, че шанса е 1:10000.. Тва е чиста смегма разреждаща спермата и няма какво да те притеснява дори и в нея да си изпуснал малко![]()
|DC -Wild#Cat!!♥