- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гей ли е брат ми?
Нямам приятелка и винаги съм завиждал на брат ми. Той на около три месеца е с нова и мен не ме урежда никога с някоя. Миналата седмица докато търсих химикалка открих в стаята му дилдо. Не съм му казвал. Да го питам ли да не би да е гей или биксексуален? Мога ли да го изнудя да ме запознае с някоя иначе ще каже на другите за това?
Последно редактирано от menabv : 08-01-2014 на 18:26
Изчакай да заспи и му прережи гърлото, няма смисъл да си играеш на изнудване. След това на погребението можеш да си избираш между бившите му.
Пробвай усещането с дилдото. И ще очаквам тема "Вкарах си дилдото на брат ми в гъза и не мога да акам"
Последно редактирано от Ouroboros : 08-01-2014 на 19:44
takav shte stane brat ti https://www.youtube.com/watch?v=NLtmauJLP-A
Едва ли е гей това сигурно е на приятилката му
BB кода е Включен
Вчера вечерта в спешното пристигна едно момче с дилдо в анала. След разговор с пациента установихме,че случилото се е вследствие на опит за изнудване на по-големия му брат. Интересното беше, че брат му беше изпратил момичета в болницата да се запознаят.
Може пък дилдото е на гаджето му (има значение на колко е...)...Може пък, да мастурбира анално...това е съвсем нормално самозадоволяване...няма нищо в това и не значи, че то е гей...
Вие с брат ти на колко сте ?
Послушай горните коментари да не стане главата ти яйцевидна.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you