Преди 2 месеца се скарахме написах и лошо съобщение . съвети
Здравейте приятели историята е следната .Момичето е по голямо от мен на 34 аз съм на 26 преди нова година излизахме като близки приятели от 2 години но нещата станаха доста по сериозни и така на нова година стана каквото стана .След това първите 3 -4 месеца всичко беше наред тя се притесняваше от това че е по голяма от мен но не чак толкова.Изкарвахме си чудесно страхотно бих казал просто ми е хубаво с нея и с течение на времето се привързах адски много .Но един ден трябваше да се видим и тя почна да обяснява пак за нейното притеснение че е по- голяма и т .н. На кратко скарахме се и аз написах доста кофти смс за който адски много много много много съжалявам : написах и че е поредната бройка и се крие това бяха точните думи в смса но имаше и нещо друго не помня точно изтрих го.Тя ми отговори да не и пиша повече .След това оставих да мине месец и половина може би и реших че просто не искам без нея и и изпратих цветя написах нещо хубаво това преди две седмици , но тя нищо не отговори след това в продължение на тези две седмици всяка сутрин и пишех нещо хубаво но нито един отговор ...дори написах ако иска да ме напсува но да отговори нещо но........ За това се реших да пиша тук за някакъв съвет просто много ми липсва и наистина искам да оправя нещата .Само да уточня всичко между нас беше споделено и в момента съм на 99 процента сигурен че няма никой друг . Благодаря предварително за съветите ......