.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

След "секс"?

Здравейте! )) Извинявам се предварително, ако вече има подобна тема. Аз съм момиче на 22г. С приятеля ми се опитахме да правим секс преди известно време (аз съм девствена). Той започна първо с пръст и след това се опитахме да го направим както си му е реда, но прекалено много ме болеше и спряхме. Не използвахме лубрикант, ами плюнка. Ден след това започна ужасно да ми щипе и пари отдолу и продължава до днес. Имала съм 2 пъти цистит, но не мисля, че е това, понеже не ми се пишка постоянно и нямам болки в корема. Ходила съм преди известно време на гинеколог, но не ме е преглеждал пълно, а дори сега не знам дали може. Има ли вероятност да съм получила някаква инфекция от прекалено много "плюнчене" или да съм алергична към презерватива?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от an0nimna Виж мнението
    Има ли вероятност да съм получила някаква инфекция от прекалено много "плюнчене" или да съм алергична към презерватива?
    По-вероятно е презерватива, плюнката има антибактериологично действие

Аз по-скоро си мисля, че са гъбички.. Може ли да съм ги получила от него? Има и друго: мисля, че съм алергична към латекс, поне като използвам ръкавици в университета, понякога ми създават проблеми. Какво може да ми се е случило там долу, ако имам проблеми с презервативите?
    Последно редактирано от an0nimna : 08-02-2014 на 17:32

Цитирай Първоначално написано от an0nimna Виж мнението
    Какво може да ми се е случило там долу, ако имам проблеми с презервативите?
    Дреболия, ако сравняваме със забременяването, което е възможно без презерватив.

Да, но ми е страшно некомфортно и се притеснявам, че не знам каква е причината

Има и друго решение, тя може да ти го каже
    http://www.teenproblem.net/users/view/1126518.html

НО... от него ще те боли дупето

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Ако сте го правили с презерватив, едва ли са гъбички. Иди на гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Ако сте го правили с презерватив, едва ли са гъбички. Иди на гинеколог.
    И как ще ме прегледа, като изобщо не съм сигурна дали сме го направили като хората, и дали още не съм си девствена?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Отиди на гинеколог.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Така е като чакаш до 22.
    Иди на лекар, ако си алергична към латекс, има специални презервативи, които са за хора като теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Нещо лошо и грешно ли има в това, че съм изчакала подходящия човек, а не съм го направила на 15 в някоя дискотечна тоалетна с първия срещнат? Айде без злоба, ако може. Да ви имам изкривеното мислене. : )

Айде веднага злоба било. Опитах се да отговоря на въпроса, който си задала. Ако се замислиш, ние няма как да те диагностицираме. Не сме лекари и не знаем защо ти пари и щипе. Дори на някой да му се е случвало подобно нещо, това не значи, че е същото каквото ти е на теб в момента. Какво можеш да направиш? Да посетиш гинеколога си.

Иначе... какви ли не теми сме чели за момичета, които не могат да търпят болката от първия път и се отказват. Просто си представих как си няква голяма жена, а се дърпаш, щото боляло. Тия неща по-лесно се преживяват като си по-малък. (Лично мнение) Айде.. със здраве!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

може и да си пипнала гъбички от плюнката. плюнката идва от устата, а устата е най-мръсната кухина в човешкото тяло. има хиляди бактерии и гъбички. а това дали ще ги развиеш и ще ти направят проблем зависи от твоята имунна система и от пх-то ти долу. за това някои лепват гъбички като правят секс с презерватив и плюнчат а други не.
    иди на професионалист да те прегледа и да те изследва и си приготви $

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си