Здравейте.. Приятеля ми ме лъже че едно момиче от неговото село .. му е братовчедка. Бяхме се разделили .. постоянно и пишеше, все я караше да излизат, не само двамата но с компания, все я викаше,хронологиите им бяха чиста зарибявка,закачки,мили обръщения.Постоянно си качваха снимки целувки сърца глупости.Да сигурно за да ме ядоса поне така си мислех. Каза че са били много БЛИЗКИ братовчеди. Само заради нея се карахме. Писаха си и като излизаше с мен триеше всичко защотото както той каза " не бе аз просто знаех че се дразниш и за да не почнеш пак вие не сте братовчеди". Днеска влязох в глобул и видях как докато ние ходим (една вечер се бяхме скарали обаче много лошо) са си писали цяла вечер поне едно 40 смс имаше..Все като отиваше на село се променяше много към мен. Той после говорил с нея (аз му го вкарах в главата викам вие ако бяхте толкова близки нямаше да е проблем да и обясниш на момичето че аз така съм си помислила тя ако толкова те обича и уважава и цени като браточед няма да и е проблем да дразни 2 изречения или да говори с мен и да ми го каже нали?) Писа ми. Но аз пак не вярвам защо ще трие толкова смс ако няма нищо? Нали общи работи само са си писали? Какво да правя в момента.. толкова ми е гадно за секунди всичко което сме имали сякаш рухна. През цялото време той е искал нея сигурно ... затова така се държеше като ходеше там. Добре бе колко малоумна трябва да съм аз че да продължава да отрича? Не бил ме лъжел.. на абитуриентска и даже отиде и никакъв проблем не му направих.. а то нещата може да са къде къде по различни... Какво да правя ? Една година и половина ходим заради това сега да го оставя ли?