Ако съдя по себе си, отговорът на повечето ти въпроси ще е "инат". Аз реагирам по същия начин като приятелката ти когато възникне спор, който с удоволствие докарвам до грандиозен скандал. В такива случаи започвам да говоря неща, които не са пълната истина или са доста изопачени. Ако се питаш защо, отговорът е лесен - за да накараме мъжът до нас да ни обясни за пореден път колко ни обича и да го подтикнем да го докаже. Ако тя твърди, че те обича, значи е така, просто в такива моменти от инат и глупост, започва да говори подобни неща, за да те провокира и да види до къде си готов да стигнеш заради нея. Това е, което мога да кажа, съдейки по собствените си действия. Та...ако си искаш момичето, просто не я оставяй да си тръгне заради незначителна глупост, която е довела до спор. Жените сме си такива, обичаме да драматизираме и да търсим внимание под всякаква форма. Обясни и за n-ти път как не можеш и не искаш без нея, изненадай я по някакъв начин... Поне аз това бих искала да направят за мен... :/