Здравей, благодаря за хубавия отговор. Нуждаех се от нещо подобно написано черно на бяло.
Днес не сме се чували с нея...
Нужен ми е съвет какво да правя, защото явно моите мисли не действат за да се стига отново и отново до такива положения. Как да и покажа , че я обичам и искам да съм с нея занапред и в същото време да не изглеждам мекушав и човек, който ще и позволи да продължава да се държи така. Искам да я отуча ако мога да прави такива неща защото тя е перфектния човек, допълваме се на 99% и с изключение на негативите всичко друго в нея е прекрасно и не съм го срещал до сега в друго момиче.
Просто искам да и покажа, че трябва да престане с тези глупости или поне да не ги ескалира на такова ниво с раздели и прочие.
Вчера заяви, че този път чувствала, че за последно сме се разделяли тоест нямало да се събираме повече. Ами хубаво ама това помня да съм го чувал още няколко пъти...

Какво да правя, да я потърся ли, кога? Да чакам ли тя да ме потърси? Това е моя проблем, колеблив съм и винаги мисля "ами ако..." Ами ако тя чака да я потърся а аз не го направя ? Ей такива неща... за това пуснах тема и се нуждая от безпристрастен съвет.