Раздялата не е задължителна, не знам защо я допускаш като неизбежен вариант. Ако гаджето ми имаше мрачно минало, бих се радвала ако пожелае да проведем сериозен разговор и да ми разкрие всичко, бих се радвала от това че изпитва нужда да е искрен с мен, въпреки че истината не е приятна. Бих се почувствала специална ако ми разкрие всичко, това би ми показало, че той има пълно доверие в мен и въпреки нещата, които ще ми каже, би ме накарал да се почувствам сигурна в него, а няма нищо по хубаво от това да бъдеш сигурен в човека до себе си. Моя съвет е да и кажеш всичко, след като прецениш какъв би могъл да бъде риска, в крайна сметка това е минало, но по-добре да го разбере от теб, отколкото от друго място или други хора. В последствие ще ти се налага да лъжеш, да отричаш и да се оплиташ в лъжите си, което не е оферта ... Ако тя държи на теб ще те разбере, това може даже да скрепи отношенията ви, но изплаши ли се, просто явно никога не те е познавала достатъчно добре и в главата и изникват мисли дали реално това си ти или през цялото време е била с някой друг. Ти си я познаваш най-добре.
Аз имах подобен случай, въпреки че не е за пример... Момчето ме разбра, каза че ме приема такава каквато съм, но след раздялата ни започна да използва доверието, което съм имала към него срещу мен... но в крайна сметка всичко си е до типа човек