.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Първият секс

Реших и аз да взема да пусна някоя темичка в този раздел. Така. Въпросът ми е относно първият секс или по-точно сексът с девственица. Дайте някой и друг съвет в темичката за малко обща култура и за знание. Та въпросът е за това какво се прави при първото докосване на интимните части на момичето. Как точно става това с разтварянето. Това с ципата.

Мега фен
    Град
    <3
    оф.. -.-
    1. Натискате се, целувате се, пипате се, търкате се, лигавите се и т.н. Всичкото това - с дрехи! И много.
    2. Пъхаш някоя друга ръчичка в гащичките и докато се целувате. Ама нежничко и лекичко и като видиш, че почва да й хареесва може и по-бързо и както ти дойде, а после ноооого внимателно и нежничко можеш да си пъхнеш и някое друго пръстче. Ама нооооого, НОГО внимателно и бавничко. А дори и да й е некомфортно я цункай и й говори тихичко нещо (но не прекалено много, тя и без това няма да те слуша, важното е да владееш ситуацията и да й е кеф от това, че може да има някаква сладка болка! ^^) Това може да го правите под одеалце, за да е по-уютно и непритеснително.
    3. И тъй! Събличате се постепенно и пак нооого бавничко, търпеливичко и внимателно! (и с презерватив)
    Спазваш правилото в т.2 като е хубаво да ти има доверие за всичко това и не би трябвало да имате проблеми. ^^

И все пак ако се дърпа, трябва да знаеш, че женските се дърпаме понякога, ама искаме. ^^ Просто е на някакво подсъзнателно ниво дори... и е някак възбуждащо да има лек психологически натиск. Ако пък вече много се дърпа и много я боли, недей я насилвай.. : >

АЙДЕ! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да аз знам, но имаше хора, които ми казваха, че трябвало да се пъхнат пръсти, а не пениса, за да се скъса тази ципа. И затова ми беше притеснително. Иначе си е добре.

Мега фен
    Град
    <3
    ох... не мисли за 'късане на ципа' бля...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Няма да го мисля, но ми е някакво притеснено един вид.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    тва е като вадене на зъб, тряя да я цепнеш от засада. Така момента на изненадата ше ти спести лигавщините, нервите и спадналата пишка ;Р
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Tи пък и ти. То не става така както каза. То за всичко търпение и доверие се иска.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    именно за това се действа мъжката, така и така ше я боли поне да е бързо...няма да я чепкаш там половин час да си играеш на ластик, после ше те боготвори
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Boriisow Виж мнението
    Tи пък и ти. То не става така както каза. То за всичко търпение и доверие се иска.
    "НЕ СТАВАЛО ТАКА" <--- Като разбираш как става и не става , защо тогава пускаш тема.
    Прочети ShtrudeL-а , какво ти е казала по - нагоре , момиче е и ги "чатка" !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от Boriisow Виж мнението
    Да аз знам, но имаше хора, които ми казваха, че трябвало да се пъхнат пръсти, а не пениса, за да се скъса тази ципа. И затова ми беше притеснително. Иначе си е добре.
    По - добре с пениса.С тия пръсти има варянт , заради нокът да и направиш разрез в стил - Цезерово сечение
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Чак пък. Е добре. Темата може да се заключи ;д

Sh@d0w локвай !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    По - добре с пениса.С тия пръсти има варянт , заради нокът да и направиш разрез в стил - Цезерово сечение
    Това ме уби

Е, ако е толкова тясно и не можеш да си го вкараш, тогава пръсти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Е добре е. Ще се оправя ;д

CRISTIANO RONALDO_7
    Guest
    пичове,на 16 съм и страшно ми се прави секс с една съученичка,но ме е страх да не се разчуе...какво да правя,помогнете....момичето е красавицата на класа,не е по-висока от мен,но е страшно изкушаваща

Цитирай Първоначално написано от CRISTIANO RONALDO_7 Виж мнението
    не е по-висока от мен
    не дишааааааам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си