- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се бръсна отдоло
Здравейте пак на 12 съм .
Въпроса ми е как да се обръсна отдоло? Няма как да си купя епилатор или да отида на някаква процедура защото съм във Испания нито знам езика нито пътищата.Провах със бръсначка стана грапаво и бодеше и сърбеше.Моля дайте съвет .
Благодаря предварително.
Поряза ли се, че ти щипе и сърби? Явно нещо не си направил като хората. Използвай някаква пяна за бръснене или крем. И давай по-нежно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С косачка е най-ефективно.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ама нали се сещаш, че от една до друга самобръсначка има разлика от тука до небето. Аз със такава за еднократна употреба никога не бих седнал да се скубя, особено тия по-евтините. Разбира се имам колеги които само такива ползват, това явно е някакъв вид мазохизъм. Недей да бръснеш на контра.
Вземи си самообръсначка с 3 или 5 ножчета и ползвай автършейф или нещо подобно след бръсненето. Ако за пръв път се бръснеш е нормално да сърби - кожата ти все още е твърде нежна, но с времето ще привикне.
Само аз ли си мисля, че авторката е момиче? :д
Наистина пробвай с по-хубава самобръсначка, с три ножчета и ненамкаквоси. Но пък аз с каквато и да се бръсна супер мн ме сърби и като растат даже боли, така че научавай езика и на кола маска. Колкото по-рано започнеш, толкова по-добре.
Майна, верно по-добре не се бръсни отсега и поддържай ретро стил, защото, ако почнеш отсега, след 2-3 години косъмчетата ти ще бъдат твърди като бодлите на кактус и гъсти като на Маруан Фелайни косата!
Еми ако искаш махай ги ма аз не можах да свикна да сам гола там пак и да ти кажа не сам срещала некви проблеми с момчетата.Най добре е кола маска мисля аз