.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    Значи ако не си Наркоман, да пиеш всеки ден, да караш скутер който не струва и 200лв или кола с паднало гърне и да се правиш на интересен, Виж ме кой съм аз газар съм ама живея в миша дупка.. ако не си едно от тези неща значи те подминават като пътен знак и чак си им под нивото на някой т.нар. Скромни момиченца...
    Да добавя, че трябва да имаш селфита от поне 5 дискотеки с най-извесните курвета там, да имаш поне 2 снимки до ламборджинита или ферарита, които не са твои .. Да имаш минимум 1000 фейсбук приятели, от които 900 непознати .. Да носиш дънки с чатал под коленете - съответно походка на манаф след хард парти, блузка с надпис, който не можеш да прочетеш, тъмни очилца с розови рамки и диаметър поне колкото бузите ти .. Татус с китайски йероглив, който си нямаш на представа какво означава .. И не на последно място да вмъкваш във всяко изречение думата "бате" поне по два пъти ..

DenicaKostova
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Да добавя, че трябва да имаш селфита от поне 5 дискотеки с най-извесните курвета там, да имаш поне 2 снимки до ламборджинита или ферарита, които не са твои .. Да имаш минимум 1000 фейсбук приятели, от които 900 непознати .. Да носиш дънки с чатал под коленете - съответно походка на манаф след хард парти, блузка с надпис, който не можеш да прочетеш, тъмни очилца с розови рамки и диаметър поне колкото бузите ти .. Татус с китайски йероглив, който си нямаш на представа какво означава .. И не на последно място да вмъкваш във всяко изречение думата "бате" поне по два пъти ..
    +1 хахахах

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Много бързо порасна тая тема, само това мога да кажа. Не си единствения отрязан пич.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си