Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
Това не е съвсем вярно. Ценностната система се изражда прекалено бързо. Аз не съм на 40 и все пак смятам за нередно и неправилно това което се случва с децата в момента. Липсата на интереси в 80%, липсата на уважение към по-възрастните, злоупотреба с алкохол и наркотици от прекалено ранна детска възраст. За много от тези неща са виновни родителите, защото те изначално дават възпитание на децата си или в днешни дни повечето от тях не дават.
Спор няма, но това са го мислили и всички преди теб.
Когато аз бях тинейджърка, всички казвахме, че след нас идват страшно разлигавени деца, без никаква ценностна система.
Сега чета същото от набори, с 10 години по-малки. Всеки твърди за собственото си поколение, че е последното, което е нормално Темата тук винаги е 15-16 годишните деца са без морал и без ценностна система. После тези 15-16 годишни стават на 20-22 и започват да твърдят същото за идващите след тях 15-16 годишни. Така е от едно време. Нашата ценностна система (всъщност не те знам кой набор си, но предполагам, че си по-малък от мен и по-голям от средната възраст за тоя форум) също е била неразбираема за тези с 10 години по-големи от нас.
Просто е закономерност.
Аз няма как да разбирам ценностната система, която са имали по времето на баба ми. Нито тя би могла да разбере моята.